• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Karła mógł zniknąć nie martw się, ważne ze sie pojawił, a to jest nadzieja. Teraz powtórzysz i czekamy na rozwój wydarzeń. A ja trzymam mocno kciuki! Aby była piękna kreseczka przy kolejnym testowaniu.

Mona trzymam kciukasy!!!! ;););););)

Witajcie :)
Bubbles a Wy jak sie czujecie? No weekend sie zbliza chyba pojedziemy do tesciowej ale na razie nic nie bede mowic o ciazy:)
Karla jak przezylas noc? Jak sie czujesz?
Monarti trzymam kciuki ciesze sie bardzo :*

Mona dawaj zdjecie tesciora;-) jak ja sie ciesze ze ci sie udało. Karla i z twoich kresek jestem niezmiernie szczesliwa;-) mało nas juz zostało moze i nam sie uda.

Dzis mi tem skoczyła suuuuuper.

A teraz tak przeczytałam ksiązke James Pattersona "Tropiciel" świetna ale bardzo brutalna . W miedzyczasie sobie przypomniałąm ze kiedys czytałam cos bo to seri a chyba z detektywem Alexem Crosem.Polecam

Dzis zaczynam Hakan Nesser"kobieta ze znamieniem" wiem ze bedzie fajna bo lubie tego autora.

A tak wogule bylam wczoraj w lidlu i oczywiscie juz nie bylo tych bluzek w paski...
Jutro jade malej buty po szkole kupic to moze i sobie cos przy okazji

Ostatnia edycja:
reklama
Buble za kazdym razem mówiłam ze po terminie @ bede testowac a zawsze głupia pipa testowałam przed i było rozczarowanie.
Teraz nie popełnie tego błędu,@ mam dostac 6 lutego i 6 lutego mi szwagierka dopiero testy kupi zeby mnie korciły.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry