reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starania od jesieni 2013

U mnie poskutkowalo troche to ze wzielam ja do znajomej a ona ma chomika....raz ja osikal a drugi raz ugryzl i tym jej przegadalam jej corka tez chciala ale potem jak przyszlo do zbierania kupek po domu albo sprzatania klatki to juz nie bylo chetnych...plus do tego wystarczy jedno ugryzienie i swinka czy chomik siedzi caly czas w klatce...

reklama
Oj żaden gryzon mnie nie przekona żeby był w domu, kiedyś miałam królika o matko! NEVER !

Ale brzuch nie rozbolał no spe wzięłam i leże widać fasolka chce aby mama trochę zwolniła tempo od rana na nogach :p

Mnie na szczescie brzusio tez przestal pobolewac chyba ze gdzies dlugo laze to wtedy czasem ale odpoczne i jest ok:tak:

a ja jak bylam mala chyba miałam pecha na takie zwierzątka....
chomikow chyba ze 4 miałam i każdy zdychal....
krolika miniaturke miałam- tez zdechl....
tylko pies się trzymal...bo ponad 14 lat:):):):):)::)

Hej!

No więc wróciłam od lekarza, przytoczę opis z książeczki:"Drobna szyjka macicy, twarda, dł 1,5 cm. Po stronie prawej w obrębie trzonu macicy widoczny pęcherzyk ciążowy GS 7,5 mm w obrębie którego widoczny jest pęcherzyk żółtkowy sr 1,5 mm z echem tkankowym CRL 2 mm". Za 2 tyg mam mieć USG, sprawdzić czy serducho bije no i czy się dzidzia rozwija. Dostałam witaminę d i jod i kwas foliowy.
Zwolnienia niestety nie otrzymałam bo Pan Dr. stwierdzil, że stanowczo za wczesnie. Bol ponoć sa ok, w razie czego jak mówiłyście nospa.

Ada może wczesną owulacja:-)
Mizzah to dobre wiadomości :-)super to czekamy na następne usg:-) bardzo się cieszę
Mnie brzuch wywalilo oj:-( wyglądam jakbym była już w 13 albo wyżej :p
Mi dzisiaj brat proponował 4 miesięcznego labladora :-) uwielbiam ta rasę ale nie ma kto go pilnować :-(

reklama
Mizzah super wiadomosc...juz sie nie moge doczekac nastepnego USG:tak:
Monarti ja tez zauwazylam ze teraz szybko mi wywali brzuch...w pierwszej ciazy dopiero zaczal rosnac od 4 miesiaca a teraz:szok: pod koniec bede chyba wygladala jak 024.gif

Załączniki

• 024.gif
    024.gif
    12,6 KB · Wyświetleń: 118
Do góry