ARLEN witaj, ale dużo tych leków, mam nadzieję że efekty będą i ovu się pokaże &&&&&&&&&&&&&& czyli masz jedną, prawie dorosłą, córkę a teraz zamarzyłaś znowu o pieluchach

;-)
Paulinka88 dziękuję :* fajnie że tak szybko się zdecydowaliście na maluszka, a taka huśtawka w cyklach to może jeszcze efekt poprzedniej ciąży i porodu, przed ciążą miałaś regularne cykle? to ciekawe że lekarz zapisał ci na pół roku tabletki, mam nadzieję że po odstawieniu wszystko już będzie ok
ja również już nie mogę się doczekać mojego przyszłego dzidziusia, na szczęście z zachodzeniem w ciążę nie miałam do tej pory problemów, pierwszy raz zaszłam od razu w pierwszym cyklu, a po # czekaliśmy 3 cykle tak jak zaleca większość lekarzy i następnie w drugim cyklu starań udało się, teraz nie wiem jak będzie, oczywiście mam nadzieję że szybko, ale muszę się uzbroić w cierpliwość ponieważ przy mojej drugiej ciąży, która umiejscowiła się w jajowodzie musiałam być operowana i straciłam lewy jajowód... więc teraz nawet jeżeli wszystko wróci do normy i będę miała owulację w każdym cyklu to jedynie celując na owu z prawego jajnika mam szansę na ciążę, ale i tak jestem dobrej myśli, w końcu musi się udać, trzeba myśleć pozytywnie