paulinka88- mi wszystko jedno co będzie byle "coś" było. Nie wiem dlaczego po tak długiej przerwie znowu podjęłam taką decyzję by mieć dzidziusia- może się już starzeję- w każdym razie odczuwam brak czegoś-kogoś, zazdrość, że inni mają małe dzidzie a ja mimo, że chcę to nie wychodzi.
Nie wiem na ile ta seria leków co przyjmuję pomoże, czy w ogóle coś pomoże ale próbuję mimo wszystko, mimo efektów ubocznych z którymi się zmagam.
Nie wiem na ile ta seria leków co przyjmuję pomoże, czy w ogóle coś pomoże ale próbuję mimo wszystko, mimo efektów ubocznych z którymi się zmagam.

szczerze to w szoku jestem bo nie mam za bardzo wyobrażenia o tym jak to jest przy problemach hormonalnych, mam nadzieję że już wszystko będzie dobrze... a co do badań nasienia to tak na poważnie to też uważam że jak się da, to najlepiej uniknąć tego, też nie chciałabym aby mój mąż musiał oddawać żołnierzyki do badania, jednak czasami trzeba, ale trzymam kciuki żeby nie trzeba było :-) to co dzisiaj lampka wina, pozytywne myślenie i relaks