reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
BHello u nas tez normalny dzis dzien wczoraj bardziej świętowali mieliśmy jak co roku dynię no i oczywiście cukierki dla dzieciaków ale bardzo mało było wiec cukierasow zostało dla mnie choć nie jest to akurat dobre dla mnie :)
Anastazi fajnie ze kolacja sie udała :)
Bluberry rzeczywiście coś w tym powiedzonku jest :)
U mnie zbliża sie juz końcówka @ i zaczynamy działania nad powiekszeniem rodziny :)

Ostatnia edycja:
To schowaj cukieraski gdzieś głęboko. Albo niech ktoś z rodziny je schowa i nie będziesz wiedzieć gdzie.. Ja tak często robiłam. Jak pokusa była silniejsza to kazałam mężowi gdzieś je schować i wtedy głowiłam sie i troiłam, ale nie ruszyłam, bo nie wiedziałam gdzie są.. :D

no to tak....mężulek wzial wczoraj wolne w pracy żeby ze mna posiedzieć bo tez miałam i chciał z tej okazji być ze mna :):):):):):):):):)bylam zaskoczona :):)

a co do reakcji...zrobiłam tak jak mowilam....najpierw kolacja-torcik urodzinowy-pierwszy prezencik-i drugi ze spioszkami i testem.....

jak otworzyl to test oczywiście wyleciał pierwszy na podloge, podniosl i z początku nie wiedział co to jest...otworzyl go hahaha i dalej nie wiedział dopiero jak przekrecil go na druga strone i zobaczyl dwie kreseczki to się zapytal: NAPRAWDE?????!!!!!!! zaczal się smiac i plakac jednocześnie....potem wzial śpioszki i już wogole nie mogl smiechu opanować hahaha:):):)

potem mnie przytulil i powiedział ze jutro bierze wolne zebysmy pobyli razem....:):):)no i to powod czemu wczoraj mnie nie było:):):)

a dzisiaj jak wychodzil do pracy to powiedział KOCHAM WAS:):):)
piękna reakcja :) super :)
Życzę spokojnego dnia :*

reklama
Hej kochane pisalam na grupie ale teraz pisze z tel bo wlasnie ruszylismy w droge...niestety zmiana planow u nas godz temu dostalam telefon od brata ze w nocy nasz dziadzia zmarl:( mial 89 lat karetka jak juz przyjechala bylo za pozno...wiekiem zrozumiale ale jako dziadka i czlowieka szkoda...mykam kochane pa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry