blueberrry
Szczęśliwa :)
Tak Święto Zmarłych. 
Tutaj maja Święto Zaduszki jutro na czerwono. Wiec dziś tu normalnie każdy do pracy.
Tutaj maja Święto Zaduszki jutro na czerwono. Wiec dziś tu normalnie każdy do pracy.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Fajnie, że się wszystko udało i że Mężuś miał taką radochę
piękna reakcjano to tak....mężulek wzial wczoraj wolne w pracy żeby ze mna posiedzieć bo tez miałam i chciał z tej okazji być ze mnabylam zaskoczona
a co do reakcji...zrobiłam tak jak mowilam....najpierw kolacja-torcik urodzinowy-pierwszy prezencik-i drugi ze spioszkami i testem.....
jak otworzyl to test oczywiście wyleciał pierwszy na podloge, podniosl i z początku nie wiedział co to jest...otworzyl go hahaha i dalej nie wiedział dopiero jak przekrecil go na druga strone i zobaczyl dwie kreseczki to się zapytal: NAPRAWDE?????!!!!!!! zaczal się smiac i plakac jednocześnie....potem wzial śpioszki i już wogole nie mogl smiechu opanować hahaha
potem mnie przytulil i powiedział ze jutro bierze wolne zebysmy pobyli razem....no i to powod czemu wczoraj mnie nie było
a dzisiaj jak wychodzil do pracy to powiedział KOCHAM WAS![]()