reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
BbDzis moge Was nadrobić :) dotarłam do pracy a tam ukrop jak ch...,.. ogrzewanie włączone na maxa a każdej zimno głowa mi pęka bo nie idzie usiedzieć jeszcze laski używają perfum okropny zapach dobrze ze tylko 4 godz ale juz wiem ze bedą to długie godz :/
Anulka kondolencje :(

Anulka współczuje Ci kochana, moje kondolencje! :(
Przykro jest kiedy ukochane osoby odchodzą.. I jeszcze w taki dzień..
Trzymaj się!
i tak z tych radośniejszych rzeczy trzymam kciuki!! :) I mam nadzieję, że niedziela rozpocznie się z wielkim uśmiechem! :)

Kazimiera abyś dała radę w tej pracy. Wiem co czujesz.. bo jak za dużo perfum to aż mdli, ale co gorsza, jak ktoś śmierdzi potem to też się wymiotować chce.. I nie wiadomo co gorsze.. :/

Szkoda, że ja nie mogę w dzisiejszym dniu, odwiedzić grobów i spotkać się z rodziną..
Jakoś tak szaro i ponuro dziś..
A macie rację BB uzależnia, ale przyznaję, że muszę czasem naprawdę przystopować, bo nie dałabym rady zrobić, wykonać obowiązków które są zaplanowane na dany dzień. :)

Rita dziękuje, że pytasz.

Czuję sie dobrze.
Niemdli mnie (odpukać) :)
Chociaż dziś było ciężko ze śniadaniem.. Bo jakoś nie wchodziło. A wiem, że muszę jeść...
Zgaga od paru dni nie dolega od kiedy, pijam szklankę mleka dziennie. :)
Trochę zapachy mnie nie które odrzucają.. :/ np. Teraz mam ochotę udusić sąsiadkę.. Ja wietrze mieszkanie, a ona pali fajki w oknie. :/ nawet to ze zamykam głośno okno, pochrząkując nie pomaga. :/
No i czasem mam uczucie jak by macica "spuchła" :D i jajniki od czasu do czasu dają tez o sobie znać. :)

Tutaj do przychodzi będę dzwonić o 13, bo sobie wolne do tej godziny zrobiły (na wszystko mają czas)..
Tutaj mnie bedzie położna prowadzić, jedna i ta sama położna, od początku do końca ciąży, porodu, połogu, i dziecko do lat 5 (badania okresowe, szczepienia, rozwój) :)
A lekarz ginekolog to jest jedna wizyta i tylko wtedy kiedy położna uzna ze trzeba no i jeżeli to pierwsza ciąża, to mogę ale nie muszę iść tam na wizytę. Chyba ze są jakieś komplikacje.
Bo tutaj jest tak, ze bez potrzeby nie badają tam na dole. :)
Wiec kiedy wizyta sie dopiero dowiem..
A co i jak bedzie wyglądać to Wam dopiero opisze po pierwszym spotkaniu. :)

A jak tam u Ciebie Ritta?
Jak samopoczucie?
I jak dzien mija? ;)

Hej wszystkim jeszcze raz:)

Blueberry wpsółczuje sąsiadki...

Ja siedze przed lapkiem i pije sobie kawke, mnie dalej brzuch boli ale rano przytulanie było..:)
Nadusia spała dziś u siebie w pokoiku... w końcu pierwszy raz od 2 miesięcy spałam w łózku ze swoim męzem:D bo tak moje dziecko mówiło "tato sio ja tu"

hmmm brzuch dalej boli, oba jajniki, nie wiem już w sumie jak mam to odbierać, może porostu nawet nie miałam owulacji tylko organizm tak "dochodzi" do siebie po takim okresie brania tabletek, myślałam że po 2 dziecku nie będę brać tabletek tylko założę sobie wkładkę...
Najpierw miałam taki śluz( niby w tamten weekend co wypadały mi dni płodne) taki jak śmietana?? jak były przytulanki to mój mąż na sobie miał go mnóstwo, dopiero od 3 dni mam taki "galaretowaty" nie wiem jeżeli w tym miesiącu mi się nie uda to zacznę prowadzić ten wykres, i tu moje pytanie, kobietki:
- Czy muszę mieć jakiś specjalny termometr? i jak sie mierzy tą temperaturę?

reklama
Blue- to ciesze sie ze puki co uciazliwych dolegliwosci nie ma i oby tak pozostalo do konca. A jak jest u was z usg ?

U mnie spokojnie. Popoludniu wybieramy sie na cmentarz, jutro jedziemy do tesciow i tez wizyta n.a cmentarz. Poza tym troche nuda :/
A samopoczucie dobre. Do staranek jeszcze pare dni. Ale m. wyjezdza w delegacje 10-14.11 i troszke sie martwie ze ten cykl przepadnie ale najwyzej bedzie goracy grudzien ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry