reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania od jesieni 2013

Poważne tematy na taśmie...

My jesteśmy wierzący i praktykujący. Tak jak większość z Was byłam zrażona do księży, którzy mieli byle jakie podejście do swoich obowiązków. Zmuszałam się żeby pójść na mszę. Jednak zależało mi na tym i jako katoliczka, uważam że jestem w stanie poświęcić godzinę tygodniowo Bogu. Tu, gdzie mieszamy, znaleźliśmy świetną mszę i księdza, który ją prowadzi. To msza dla rodzin z dziećmi. Jest konkretna, choć trwa tylko 25-30min (ze względu na maluszki), ale ksiądz mówi bardzo treściwie. Dodatkowo ma bardzo sympatyczną aparycję i (możecie nie wierzyć) aż chcę iść wysłuchać przekazywanych przez niego mądrości. Wydaje się być prawdziwym księdzem z powołania!

Nikomu nie narzucam swoich poglądów czy wiary i toleruję wszystkie inne wyznania.
Ale będąc kiedyś jedną nogą na "tamtym świecie" dziękuję teraz Bogu za każdy nowy dzień...
Wierzę, że to dzięki Niemu mogę być tu z Wami ;)

Wiadomo, nie jestem idealna i popełniam błędy, jak każdy, ale staram się :)

Fuma ja też będę robić w weekend rogale marcińskie! ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Co to za rogale? Dajcie jakiś przepis sprawdzony :p
Kto lubi pracować? Bo chętnie oddam cały kosz ciuchów do wyprasowania :-D wieczór mam z głowy, muszę jakiegoś dobrego filmu poszukać bo chwilę mi zejdzie...

Jak nie dzis to jutro ;) A o ktorej robilas test ?

O 17 robiłam. Tak się tylko zastanawiam nad teorią częstego współżycia w czasie dni płodnych. Nie wiem jak to jest - Czy jest wskazane czy nie, ile czasu faktycznie potrzebują plemniki na rozwój od ostatniego wytrysku itd..:tak:

O 17 robiłam. Tak się tylko zastanawiam nad teorią częstego współżycia w czasie dni płodnych. Nie wiem jak to jest - Czy jest wskazane czy nie, ile czasu faktycznie potrzebują plemniki na rozwój od ostatniego wytrysku itd..:tak:

Niektore dziewczyny stosuja taktyke przytulanek codziennie i zachodza ale mi lekarz zalecal co drugi dzien.

Skoro dzisiaj mi nie wyszedł test, to najwcześniej mogę mieć i tak w niedzielę owulkę, jeśli jutro się pokaże coś bardziej w ogóle. Więc ja zmykam i idę się szykować na powrót mojego :-D

reklama
Do góry