Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Domka ja tak mam cały dzień i bola piersi, i są opuchnięte. Nie chcę się nakręcac bo równie dobrze może bolec przed @, jedyny pocieszenie że mnie przed @ nie bolały piersi, choc mogły od tego cyklu.:-)
Czyli drogą eliminacji pozostaje królik.Bella świnka jest bee,śmierdzi jak się nie sprzata co 2 dni i piszczy głosno jak jest glodna albo zdenerwowana(miałam)
Homik nawet ok ale tłucze sie w nocy tym kółkiem.
Kot mi zniszczył zasłony i łóżko.
mamy psa małego i rybki(znudziło sie córce po tygodniu;-/)
Królika nie miałam,Ale siostra miała szynszyle która była szalona bo jak skakała to mało okien nie powybijała hehe
My mamy chomika. Mi halas w nocy nie przeszkadza, ale troche smierdzi :/ Ale to tez zalezy od razy. Poprzedni byl syryjski i nie smierdzial.

Póki co testy wychodzą negatywnie, chociaż dzisiaj już ciemniejsza kreska niż wczoraj i przedwczoraj. Kurcze chciałabym wycelować jak najlepiej z tym dniem.... Dzisiaj przybyło mi dużo śluzu, jest mokro, temperatura jest niska, celuję w okolicach niedzieli na owulkę, dlatego nie wiem czy jest sens dzisiaj się zbliżać??