Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aschlee bardzo mi przykro :-(
Kobietka na początku ciąży bóle jak na @ są częste. MYŚL POZYTYWNIE :-)
bo on przyjmuje 4 razy w tygodniu w poniedziałki i czwartki bez zapisów ,a w środy i wtorki na zapisy , jak @ nie będzie i powtórzę test i będzie wyraźniejszy to wtedy może się zapiszę na nfz ,ale to dopiero na początku grudnia będą zapisy na nfz , a mój ginek prywatny kazał mi przyjść około 40 dc po pozytywnym teście , a test miałam robić wg ginka w 35 dc , ale tamta znikająca kreska mi dała do myślenia i dziś powtórzyłam czyli dziś jest 27dc , powiedział ,że przed 40dc raczej nic nie zobaczymy chyba,że by się coś działo niepokojącego to mam dzwonić , mam w domu luteinę tak na wszelki wielki.A ja coś Rita czuję ze po tym wypadzie z męzem też sie wam udało![]()
Czesc
nawet nie mam czasu was nadrobic.
Ale z tego co widze kobietka mialas 2 testy pozytywne??? Trzymam kciuki!!!
Ze mna juz lepiej, psychika mi siadla strasznie zwlaszcza w momencie gdy dziecko usypiajac mi przed narkoza na rekach powiedzialo 'mamusiu boje sie...' serce mi peklo na milion kawalkow. Jak sobie pomysle ike dzieci sie z narkozy nie budzi...
Na szczescie wszysko dobrze
Dzisiaj bylismy w kontroli za tydzien wyjomowanie szwow.
potem was podczatam. Milego dnia