reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Myszencja ja tez jestem z tych pedantycznych i jedynym zakazanym miejscem jest sypialnia, nawet dzieciaki bez mojej zgoda nie moga do niej wchodzic (ale na klucz nie zamykam).
I mam tez spory problem. Gdy przychodza goscie z dziecmi... nie moge opanowac w sobie nerwow ze tamte dzieci robia balagan... nie okazuje tego ale w srodku az sie we mnie gotuje. Natomiast gdy moje dzieci balagania to po mnie to splywa wkoncu to moje dzieci i sa u siebie.
Gdy moj maz mnie poznal z poczatku byl przerazony, bylam w stanie buty po gosciach ukladac w rzadku, wszystko na szafce lezalo wg swojego porzadku, cm do cm poukladane ktos ruszyl cos ja poprawialam. W szafie mialam poukladane od koloru, do rozmiaru. Po kazdym praniu wszystko wracalo na swoje miejsce. Bylam w stanie chodzic na kolanach i zbierac siersc po moim psie.
Problmy zaczely sie w pracy... pracowalam jako protokolantka sadowa. I tam juz tego porzadku nie umialam utrzymac (wpadalam w panike ze moj porzadek jest zaburzony).
Po latach wiem ze to byla choroba. Dzieci mnie z tego wyleczyly :) ale jest to walka porownywalna do alkoholizmu. Dluga i ciezka droga zeby wyjsc z tego.

reklama
Hello co do testowania to zrobiłam test tydzień przed @ i miałam blada kereche @ termin mam na niedziele a to moj wczorajszy test robię co dwa dni tak jak pisała mi kobietka :) ImageUploadedByForum BabyBoom1385051836.906445.jpg
Widzicie coś tam ?
Wogole wczoraj moje dziecko wsadzilo mi palec do oka :( dzis byłam u okulisty dostałam krople oczywiście zaznaczyłam ze moge byc w ciazy wiec powiedziała ze są bezpieczne moge je brać a w domu na ulotce pisze co innego ze zakaz brania w ciazy chyba ze lekarz zaleci i trochę mam stracha mam nadzieje ze nie zaszkodzi :/

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1385051836.906445.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1385051836.906445.jpg
    6,6 KB · Wyświetleń: 55
Kazimiera - ja też widzę ,słabsza ,ale jest a to najważniejsze ;)
Kiedy powtarzasz? Ja powtarzam w sobotę jeśli @ nie będzie nadal , bo dziś mam bladoróżową kreskę ja ją widzę i mój mąż też czyli nie mam omamów i nie zwariowałam , zobaczymy co będzie , teraz mam wrażenie ,że mnie piersi przestają boleć i ,że mnie zaraz @ nawiedzi dlatego nie robię sobie jeszcze nadziei ;)

Kazimiera - oficjalnie gratuluje! Kurcze, kolejny wysyp się zrobił :) spokojnych 9 miesięcy kochana:) chwal się nam tu zdjęciami coraz wyrazniejszych kresek :yes:

Kazimiera, gratulacje, ja też widzę kreskę!!!

Ja mam termin @ na wtorek, ale jeszcze chyba nie będę testować, boję się zawieść! Jak dobrze liczę, to Ty też sierpniówką będziesz:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry