reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Po cichutku dziękuje :) jutro rano powtórzę test :) kobietka mnie przez dwa dni męczyły rano zawroty głowy i mdłości teraz tylko sutki bolą i brzuch czasem pobolewa . Martwią mnie tylko te moje krople do oka :(

Kazia ja też widzę Kochana!!! :-)
Ritta nie mam zakwasów, tylko trochę mnie ręce bolą od hantli. Miałam dziś biegać i pójdę, ale trasę skrócę bo nie mam siły.

Daniel znów zakatarzony, już mi sił brakuje. 4 dni pochodził do przedszkola zdrowy :-/
Myślałam że poprawi mi się dziś humor. Zamówiłam 2 tygodnie temu kurtkę na Asosie i do dziś był termin dostarczenia... Ale paczki nie ma... Jutro jadę na pocztę dowiedzieć się co i jak.

Kochane!!

Pozwoliłam sobie dzisiaj na większe co nieco heh i ścięłam włosy :-D Mąż o mało zawału nie dostał :-p Ale musiałam coś zrobić, bo mnie już wkurzały.

Kobietka ja już Ci to kiedyś pisałam ostatnio, że wyczuwam Twój cykl jakkolwiek by to nie zabrzmiało hihi ;) Po cichaczu gratuluję i zaciskam kciuki do końca!!!
Kazimiera - super, bardzo się cieszę, to musi być wspaniałe uczucie;-)

Inis -
na pewno będzie pięknie wszystko wyglądać, nie przejmuj się opiniami innych. Sama uwielbiam urządzać nasze pomieszczenia - mam nadzieję, że kiedyś będzie nam dane tak już na własnym bardziej..

Aschlee - to smutne przez co przeszłaś, ale co Cię nie zabije, to Cię wzmocni, więc wierzę, że życie to jeszcze Ci wynagrodzi
:tak: bądź cierpliwa :)

Lisica Ty się tak nie przemęczaj Kochana tymi nockami, bo przed Tobą ważny czas :D

Iwonka dzielna byłaś i Twoje maleństwo również! dobrze, że już po..

Pisałyście o ciachach, ja bym też zjadła jabłecznik tylko jeszcze z lodami i bitą śmietaną - uwielbiam. I chyba nie tylko ja ;) Z jakiś miesiąc temu robiłam.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry