Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam dziewczyny po weekendzie!
Jeżeli chodzi o teściów to moi są specyficzni - teściu gotuje, sprząta, zajmuje się domem a teściowa wieloletnia główna księgowa dużej firmy teraz zajmuje się kurami, grządkami a jej wakacyjne hobby to zbieranie mali. Ale bardzo nam zawsze pomagali, dzięki nim mamy małe mieszkanie, które kiedyś za grosze teściowa kupiła a teraz przepisała na nas. Kiedy wróciłam do pracy po urodzeniu synka teściowa się nim zajmowała przez rok - dopóki nie poszedł do przedszkola jako 3-latek. Często też zapraszają nas na obiad - więc jak dla mnie rewelka;-). Jestem im naprawdę bardzo wdzięczna.
Jeżeli chodzi o "starańko" to u mnie wynikła dziwna rzecz, mianowicie wczoraj w 11 dc ok godz. 20:00 test owulacyjny wyszedł pozytywnie więc dziś mam chyba owulację - nie za wcześnie? W ubiegłym m-cu test owulacyjny wyszedł pozytywnie w 13 dc. No ale nie ważne. W sobotę i niedzielę było przytulańko więc mam nadzieję że coś z tego będzie. :-)
Ciekawe czy mamy szansę na dziewczynkę? A jak u Was?