Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nadziejko nie ustąpiło, dziś krwawiłam jak przy normalnym okresie, rano nawet małe skrzepki były... Teraz niby nie ma ani śladu krwi, ale...
Także ja już bez nadziei na sierpień ;-) Jutro idę do gina, zobaczymy co powie... Ale coś czuję, że nasze starania się przesuną w czasie...![]()

Jestem z Toba !!!!Nadziejko dzięki, miałam testować z Tobą i chyba z Caroline. Jedna kreseczka z mojego pozytywnego testu (bo przecież miał taki być) dla Ciebie, a druga dla niej ;-) I chcę widzieć piękne testy 10.12![]()

... Dziekuje Ci bardzo, cieszyłabym się nieziemsko, jednak po wypalaniu nadrzerki to wątpie ze coś z tego bedzie . Jak coś to mam nadzieje ze ponownie bedziemy razem testowac Tez miałam wypalaną... A to coś szkodzi w staraniach?
dlatego chyba nie wielkie mam szance - przynajmnej tak czuje
Mój ginek kazał sie strac mimo wypalaniu, tylko ja mialam wypalana 19listopada i nadal mam plamienia po tym. Juz nie tak jak na początku ale ciagle coś leci... Nie wiem czy wogóle mialam płodny sluzdlatego chyba nie wielkie mam szance - przynajmnej tak czuje
![]()
Blue... ! super ze wizyta umówionaTrzyama mocno za nia kciukacy
... jej juz 9tc
ale fajnie
Nadziejko
Trwa 10 tc a 9 tc jest zakończony.
Dziś sie dowiedziałam z tego co mi powiedziała. No i dziękuje za kciuki. Będę Was informować. Po 20 grudnia bedzie ciężej, ale oczywiście dam Wam znać odrazu. :*