reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Nadziejko nie ustąpiło, dziś krwawiłam jak przy normalnym okresie, rano nawet małe skrzepki były... Teraz niby nie ma ani śladu krwi, ale...
Także ja już bez nadziei na sierpień ;-) Jutro idę do gina, zobaczymy co powie... Ale coś czuję, że nasze starania się przesuną w czasie... :sad:

Ja trzymam mocno kciuki aby byly same dobre wiadomsci od ginka ! Czasam cos strasznie "wyglada" a takie nie jest !!! Bedzie dobrze :tak::tak: Jestem z Toba !!!!

Nadziejko dzięki, miałam testować z Tobą i chyba z Caroline. Jedna kreseczka z mojego pozytywnego testu (bo przecież miał taki być) dla Ciebie, a druga dla niej ;-) I chcę widzieć piękne testy 10.12 :-p

Nadziejko dzięki, miałam testować z Tobą i chyba z Caroline. Jedna kreseczka z mojego pozytywnego testu (bo przecież miał taki być) dla Ciebie, a druga dla niej ;-) I chcę widzieć piękne testy 10.12 :-p

.............................normalnie mnie wzruszyłaś , jesteś kochana :blink::blink:... Dziekuje Ci bardzo, cieszyłabym się nieziemsko, jednak po wypalaniu nadrzerki to wątpie ze coś z tego bedzie . Jak coś to mam nadzieje ze ponownie bedziemy razem testowac :D:D:D

Nadzieja; Lisica
Trzymam mocno za Was kciuki!
Za wasze testowanie, i za wasze dwie kreseczki.
A ja z dzidzią wysyłamy Wam i wszystkim fluidki ciążowe.

Załatwiłam USG w PL.
23.12 :) 100 zł.
Jestem zadowolona.
Teraz czekam na badania za tydzien.
A 23.12 na USG.
Mam na rano..
Powiedzieli mi ze mam byc naczczo i pełny pęcherz (pomyślałam sobie ze łatwo mowić to ciężarnej) :D

No a co do histori to wybauszam oczy.
Czasem słyszę takie historie, ale żadko.
Ciarki dostałam.

Ściskam mocno.

No właśnie jak z teściowa Kobietka wytrzymałaś?

Tez miałam wypalaną... A to coś szkodzi w staraniach?

Mój ginek kazał sie strac mimo wypalaniu, tylko ja mialam wypalana 19listopada i nadal mam plamienia po tym. Juz nie tak jak na początku ale ciagle coś leci... Nie wiem czy wogóle mialam płodny sluz :confused: dlatego chyba nie wielkie mam szance - przynajmnej tak czuje :sorry2:

Blue... ! super ze wizyta umówiona :D:D Trzyama mocno za nia kciukacy :D:D ... jej juz 9tc :D ale fajnie :D:D

Ostatnia edycja:
Mój ginek kazał sie strac mimo wypalaniu, tylko ja mialam wypalana 19listopada i nadal mam plamienia po tym. Juz nie tak jak na początku ale ciagle coś leci... Nie wiem czy wogóle mialam płodny sluz :confused: dlatego chyba nie wielkie mam szance - przynajmnej tak czuje :sorry2:

Blue... ! super ze wizyta umówiona :D:D Trzyama mocno za nia kciukacy :D:D ... jej juz 9tc :D ale fajnie :D:D

Nadziejko
Trwa 10 tc a 9 tc jest zakończony.
Dziś sie dowiedziałam z tego co mi powiedziała. No i dziękuje za kciuki. Będę Was informować. Po 20 grudnia bedzie ciężej, ale oczywiście dam Wam znać odrazu. :*

reklama
Witajcie!!!! :*

Na chwilkę sie przywitać i uciekamy.
Chcieliśmy Wam przesłać duzo fluidek no i jeszcze wiecej w miarę mozliwosci!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
;)
Za starające sie trzymamy kciuki!
Za testujące trzymamy kciuki!
A czekającymi życzymy cierpliwości!

Kochane będziemy pozniej!
Miłego początku dnia Wam życzymy! :);)

A no i na końcu

Inis? Anulka? Anastazi?
Gdzie jesteście?

Ściskamy Was mocno! :*

Nowe wątki