reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Bella trzymam kciuki:P
Ameliee zegarki bombowe! tez z Aparta lepszy mi się wydaje. Tez miałam w planach kupic własnie zegarek ale mój m nie nosi;/

Więc mój prezent pod choinke to....Uwaga Uwaga!!

Gra World Of Warcraft + 3 miesiące abonamentu:P i Perfumy Bruno Banani:P Pomysł podrzucil mi szwagier:D mąz ostatnio miał duzo pracy to nie będę zła jak trochę sobie pogra! Bedzie wniebowzięty:P

A dziewczyny, ja dopiero od niedawna odczuwam co to jest ból piersi, raczej ból. Takie wrażenie jak bym ktos podpiął ci cięzarki pod piersi...;/
Testować jutro?

reklama
Domka trzymam mocno kciuki za Ciebie &&&, nie załamuj się może powtórz jutro, albo pojutrze z porannego moczu :)
Domka dostała @ a to ja zrobiłam dziś test, no chyba że coś przegapiłam, rano nie zrobię bo nie mam więcej, teraz już poczekam do terminu, a jak się spóźni to zrobię.
Katka nie testuj, poczekaj jak ma byc ciąża, to będzie po co masz sie denerwowac jedną kreską. Poczekaj, a co do piersi dziś mnie piekły i były gorące.

Ostatnia edycja:
Amailee jak masz się tak męczyć to może zadzwoń na pogotowie i poradź się lekarza? Albo jak masz możliwość to jedź, dadzą Ci domięśniowo lek - trochę dłużej poczekasz na działanie, ale nie zaszkodzi, choć mnie się wydaje że spokojnie możesz jeszcze dziś wziąć coś silniejszego skoro ovu miałaś wczoraj.

fimka ja nie pomogę :-( dalej jestem na etapie prehistorii - czyli kawka sypana z imbirem i cynamonem - i ciężko mi się zebrać do zakupu ekspressu chociaż marzy mi się :-( ale jak wezmę się za remont kuchni to trochę zaszaleje.. czekam na opinie innych dziewczyn :-)

ja zabieram się za pisanie kartek świątecznych.. ufff jest tego trochę :szok:

reklama
Fimka jak mąż pije kawę z mlekiem to drugi, jak woli tradycyjną czarną to pierwszy ;-)
Katka gra fajna, sama kiedyś pogrywałam w to, ale to zjadacz czasu... W sumie jak to forum :laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry