reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
A ja czytalam na innym watku ze podobno po witaminach rodza sie wieksze dzieci :eek: Nie wiem czy to prawda ale jestem zaskoczona ta teoria.

Fimka domowy Baileys WOW !!! Swoja droga lubie ;)
Byc może coś w tym jest. mój syn miał ważyc 3 kg i ważył ponad 4 kg. Ja się smiałam że to przez batony bo dużo jadłam tego w ciąży. Lekarz po porodzie zapytał czy brałam jakieś dodatkowe witaminy, nie brałam tylko to co lekarz zalecił.
Ja uciekam do łóżeczka, a rano teścik :) PA

reklama
Bellaa trzymam &&&

To ze jak kobieta duzo tyje w ciazy to dziecko tez to wiedzialam ale witaminy ???

Fimka zaraz tu odprawimy czary mary zeby @ przyszla. Ja tez poprosze zeby ovu znow nie zawitala w 20 dc. A na pocieszenie wcinam belgijska czekolade :eek:

Umierrrrrrram;-( moje zatoki rozsadzaja mi twarz i głowe;-( o moj Boze

Katka Bella tzrymam kciuki;-)

A tak apropo mąz zachwycony moja nowa fryzura;-)
Jaka tu cisza i spokuj;-)
mykam i ja spac;-)pa

Ostatnia edycja:
Kochane dla tych co sie niecierpliwia to polecam ksiazke pt. W paryzu dzieci nie grymasza. Dosc sporo fajnych rad ktore moze wykorzystam jak bedzie malenstwo:-) ksiazka swietnie napisana.

Domka zdrówka, obyś jutro czuła się lepiej:tak:

Bellaa czekam na jutrzejszą miłą wiadomość z rana:-) mocno trzymam &&&:))

Mężuś już poszedł do pracy, więc zmykam do łóżka, dobrej nocy:)

Ojej Bella gratuluje kochana;-) Tak sie ciesze;-))) Jupii!!!!

Moje zatoki zelżały,spaąłm w nocy z termoforem na głowie i rano ok. Tylko smarkam ropą jak zwykle ale to dobrze bo choc nie zalega;-)

Zaprowadze małą na przystanek i ide spac bo nie wyspaąłm sie.

Katka trzymam kciuki za bete

reklama
Bella Gratulacje:)

U mnie dupa temp spadła, 1 kreska na tescie... nie wiem nawet czy jest sens jechać na bete. Pokłóciłam się z mężem, że musi mi auto zostawić...

Powiedziałam że na żadne bandania nie jadę. Poddaje się. A on albo sobie kupuje gumki albo Zycie w celibacie. Koniec kropka, bo to ja później chodzę jak na szpilkach i się wkur***m czy się udało... mam dość, Wybaczcie dziewczynki

Rita to nie ma sensu nie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry