reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Katka jak dla mnie to jesli nie wiesz konkretnie jaki dlugi masz cykl tym bardziej bym sie wstrzymala chociaz do 30 dc
spokojnie odstresuj sie jakos, zrelaksuj i zatestuj za pare dni...nic ci to teraz nie da... widzisz mi test dopiero wyszedl po tygodniu od terminu...moim zdaniem za wczesnie jest mimo wszystko masz 3 dni do testowania...spokojnie...

ja powoli was opuszczam...slysze ze maly juz powoli sie budzi sniadanko siusiu do kubeczka i w droge:) od razu na kontrol i luz...mama z nim zostanie a ja w droge dalej...

Katka ja jak bete robilam z fabim bylam 4 dni po terminie @ i tez nie wyszla bez ciazy 5,0 a ja mialam 5,1:szok:
pani w lab powiedziala ze raczej ciazy nie ma... a jednak byla i ta ciaza (ma teraz prawie 2,5 roku) tylko tak jak i tym razem do zagniezdzenia doszlo pozniej i dlatego ani testy ani beta nie wychodzily...
posluchaj Ritty i wstrzymaj sie kochana....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tak katka, poczekaj. Do zagniezdzenia moze dojsc w 5-6 dpo ale moze w 12 dpo. A beta wylwaza sie po ok 48h od zagniezdzenia.
Tak czy siak to nie daje 99% szans ze dzis wyjdzie.

BELLLLLLAAAA kochana gratulacje z całego serducha!!!! każda z nas marzy o tej chwili :-) dlatego delektuj się nią jak najdłużej!!!

ja dzisiaj sobie weszłam na sierpnióweczki i wspominałam stare dobre czasy jak to byłam w ciąży i dołączyłam na forum.. jak tak czytałam tamte dziewczyny to aż łezka w oku się pojawiła ;-) doczekamy się tej chwili wszystkie - zobaczycie! bella chwalisz się już na święta rodzince? :-D jeszcze raz buziaki!!

Ale tu się dzieje od rana. No dobrze, jestem już przy komputerze i spokojnie was doczytam. To już zboczenie, czytam was susząc włosy, robiąc makijaż, nawet prowadząc samochód. I nie tyle że czytam, nawet piszę !

Dopiję czekoladę i biorę się za sprzątanie, może przestane jakoś o tym myśleć.
Z mężem jakoś nie mam zamiaru dziś gadać, bo jest oschły i nie potrafi chociaż w 1% zrozumieć moich uczuć.
:)
Może ogarnę dziś łazienkę bo jest w opłakanym stanie...wszędzie pranie, wszystko nie na swoim miejscu:)

reklama
Więc na spokojnie. Cześć dziewczyny.

inis współczuje bólu. Oby szybko przeszedł. Jutro ten dzień ;-) Obyście tym razem nie wywinęli jakiegoś numeru bo to was wykończy :-D

Wy kobietki jesteście znawcy w tej dziedzinie zauważyłam od dzisiaj że mam strasznie dużo białego śluzu czy to możliwe żebym już miała tak szybko płodne?może wydać głupie pytanie:biggrin2:ostatnie krwawienie 3 grudnia po odstawieniu tabletek hmm

Monarti śluz płodny pojawia się nawet kilka dni przed owulacją. A jaki to śluz ? Płodny jest rozciągliwy jak białko jajka, niekoniecznie biały.

Anulka daj znać po wizycie. Moja koleżanka była w podobnej sytuacji i chciała odebrać prawa biologicznemu ojcu ale niestety się nie udało. Jeżeli ojciec nie krzywdzi dziecka to nie można mu odebrać praw, nawet jeśli się w ogóle nie interesuje. Może chociaż spróbuj ograniczyć. Radziłaś się kogoś ? Trzymam kciuki żeby było po twojej myśli &&&

Katka facetom trudno zrozumieć co czujemy. Oni to inaczej odbierają. Oni nie mają huśtawek nastojów, burzy hormonów, nie zachodzą w ciąże więc nie zastanawiają się co się dzieje w ich organizmie itd. Ja mojemu mówię niewiele bo widzę, że tego "nie czuje"

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry