reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
K_a_S musisz sobie założyć konto na OvuFriend - Zwiększ Szanse na Zajście w Ciążę! lub Obserwacja cyklu - enpr.pl, po wpisaniu temperatur możesz udostępnić wykres. Nie wiem jak to się robi na enpr.pl, bo nie mam tam konta, ale na ovufriend.pl pod wykresem masz opcję "Udostępnij wykres", tam klikasz na zakładkę miniatura, kopiujesz link i wklejasz do sygnaturki:) Trzymam kciuki za poniedziałek, wtedy testujesz?:)[/QUOTE
dziękuję

póki co mój wykres ubogi jest:) ale mam zamiar zacząć regularnie mierzyć temperaturkę i wszystko notować.

Iwonka moze syn ma bunt przedszkolaka;-) ?

Katka kochana ale ty szalejesz jak burza po tym forum;-)

Ja zaszalałam,miałam wstac o 9.30 budze sie a tu 11.30. *****. Miały byc pierogi ale beda nalesniki bo nie bece miała czasu zrobic. musze łazienke i przedpokój posprzatac. Kurde.

moja sister zrobila test i smutna. Ale to tez tłuczek bo @ mam miec 17.12 to za wczesnie na test.

KAs ale dodaj do sygnatury wykres bo wtedy łatwiej podgladac i porównywac wykresiki;-)
TAk podczytujac was troch stwierdzilam ze ja nie bede czekac na testowanie.

Łazienkę posprzątałam... zostało pozamiatać bo tej sierści mój pies tak dużo gubi że zapcham sobie odkurzacz chyba...
Jak narazie usiadłam na łóżku i chwilkę poleże bo opadam z sił... chociaż dziwne bo spałam dziś całą noc bo moje dziecko zdecydowało się już chyba nie jeśc w nocy:P

Kurdee czekam do soboty bo od soboty ma być pościel z flaneli dwustronna a chciała bym sobie sprawić ze dwie... bo ja często zmieniam pościel ze względu że pies mi włazi w nocy na łóżka... A mam już jedną dostałam w zeszłym roku na parapetówkę u teściów:-):szok::angry: Znowu moje dziecko zaczyna szaleć z buźkami:)
Patrzyłam ostatnio na tą z KUbusiem Puchatkiem w biedronce ale moim zdaniem tandeta straszna i 50 zł a ta w lidlu zaj****ta i 69,90 chyba o ile dobrze pamietam. Ale chyba bede musiała ruszac w sobote już o 7 bo o 9 podejrzewam już nie będzie po co jechać... u nas to normalnie ludzie się tak rzucają... :)

Rita patrzyłam na siostry wykres... strasznie jej tempka spadła i się martwi.

Katka masz racje posciel z biedronki tandeta. Ale fajne sukienusie bedą na dziewczynki od 16.12
2013-12-16

Która mi przyjedzie okno umyc?? Lubie to ale chora jestem,nie chce mi sie tych urodzin w sobote ale obiecałąm. MAła dostała wczoraj sikajaca lalke od cioci i cały pokój mi zalał wodą...

Katka masz racje posciel z biedronki tandeta. Ale fajne sukienusie bedą na dziewczynki od 16.12
2013-12-16

Która mi przyjedzie okno umyc?? Lubie to ale chora jestem,nie chce mi sie tych urodzin w sobote ale obiecałąm. MAła dostała wczoraj sikajaca lalke od cioci i cały pokój mi zalał wodą...

Jezus kochana ja mam tyle sukienek ze hej... ale ja ubieram moje dziecko w getry leginsy itp, dzinsów dla niej nie nawidze... sztywne to jak nie wiem co.... ona wg sukienek nie lubi chodzi i podwija je cały czas. Taki chłopczór mały jak mamusia jak była młodsza...

Rita patrzyłam na siostry wykres... strasznie jej tempka spadła i się martwi.

Zerknęłam.... Dostała luteinę i oby było dobrze. Pewnie powodów przez które spada temp może być wiele.
Progesteron i estrogeny (wpływają na temperaturę ciała) wydzielane są pulsacyjnie. Może miała niefart i trafiła na moment przed wyrzutem i temperatura ciała chwilowo spadła :confused:

reklama
Witajcie ! Wybaczcie że się nie odzywałam niestety dopadły mnie problemy rodzinne
Dziś wybieram się do gin bo okres przeciągnął się i trwa już 9 dni dużo skrzepów i już jestem wykończona musze sprawdzić co się tam dzieje :) może to po antybiotykach cholera wie.
BELLA GRATULACJE !! ale mnie cieszą takie wieści odezwę się do Was później i nadrobię zaległości :)
Kobietka - możesz mnie przepisać na 28.12 :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry