Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
katka albo cos zupeeelnie innego![]()
Katka - odstaw tuńczyka , ostatnio przeglądałam listę ryb zakazanych w ciąży , był tam tuńczyk, wędzone ryby, panga, węgorz i jeszcze kilka innych , można jeść dorsza ale niezbyt często , za to można mirunę , łososia , solę no i śledzie rzecz jasna i więcej nie pamiętam ,ale poczytaj sobie.
Ja czekam na męża , może pojedziemy na zakupy , mam listę zakupów dla taty mojego i mam kupić rybki szwagierce , no i troszkę kupimy takich rzeczy co mogą postać sobie, tylko ,że kolejka do ryb na pół sklepu była wczoraj nie wiem czy tyle wystoję bo mnie coś w krzyżu łupie od czasu do czasu.
Biedna Amelie;-//
MAsz racje katka nie nakrecaj sie,ja w pierwszym cyklu tak sie napaliłam ze mdłosci miałąm,ciemne sutki i żyłki na piersiach;-) zreszta zylki mam caly czas czyli u mnie nie jest to objaw ciazy.
Wymyłam gary i lodówke,na podłogi nie mam checi. Jutro dokoncze. Zrobilam se kawke i odpoczywam;-)
Dziś rano jak otworzyłam oczy to podnoszę rękę i sięgam na ławe po termometr... i mierze... wyciągam i co ? Nic nie widzę termometr cały biały, musiałam wstać i iść do łazienki zobaczyć wynik... A właśnie dziękuję żeś mi domka przypomniała... Rita a jak zmierzyłam temperaturę nie podnosząc się z łóżka... tak jak trzeba... ale był termometr cały ze śluzu to nic nie widziałam i poszłam do łazienki zapalić światło przetarłam go i patrzyłam na temperaturę... czy to mogło zafałszowac w jakikolwiek sposób wynik testu??