O taka sukieneczka jak jest w Pepco fajowa

Ja mam dla Nadusi różową brat jej na wakacje kupił w Angli z Primarka, extra narazie duża ale od wakacji nie mierzyłam jej , a może akurat bedzie dobra taka do kostek.
Pije kawke troszkę spanie mi przeszło ale może kimne się jednak z Nadsia po 14
Paula- Długo masz to krwawienie rzeczywiście

Rita dziękuję za odpowiedz...
Ale mam podniesione ciśnienie.
Pamiętacie jak wam ostatnio opowiadałam o tej dziewczynie co zaszła w ciąze pierwszą jak miała 16 lat a teraz ma 20 prawie i jest w ciązy z 2. Tylko że z innym gościem.
A wiec tak, przed chwilką zeszła sąsiadka na kawkę, i mówi mi że Sandra jej własnie ostatnio mówiła że ja głupia jestem ze chce drugie dziecko, że Nadie mam jeszcze małą, żebym najpierw ją odchowała a potem zajęła się drugim...
No normalnie szlag mnie trafia jak taka tępa bladź pieprzy takie głupoty że normalnie złapała bym ją za wszarz i wyszarpała wszystkie kłaki. Tylko że to kuzynka mojego męza ale normalnie tak zrobie jak jeszcze raz usłyszę... i normalnie powiem jej co myśle.
Piep***a blaź sama nie wiem kto jest ojcem pierwszego, ten drugi też nie wierzy ze wg teraz jest w ciązy i czy o napewno jego dziecko. Mieszka na wynajmowanym mieszkaniu, 4 letnim dzieckiem się wg nie zajmuje tylko tyle co zawiezie do przedszkola...i potem babcia z nim siedzi.... ehh
Najlepsze jest to wyobraźcie sobie, Ona nawet nie ma potwierdzonej ciązy przez lekarza a ona już chrzest dziecka planuje, a Szymon ma 4 lata i nieochrzczony do tej pory, Chodzi do swojej bratowej, czyli do tej blądynki co tam na tym zdjęciu jest z mojego panienskiego to moja znajoma tez, i ostatnio przedwczoraj mówi mi własnie ta kolezanka ze Sandra przyjchała do niej o 8 i sobie szafe przeglądała tej kolezanki, Wyciągła tunike a koleżanka jej mówi ze nie moze jej tego pozyczyc bo to nie jest jej tylko jej mamy a ona z tekstem....Ale ja jestem w ciązy i mi nie mozna odmawiac!!!!????
Puste babsko!
Ja przynajmniej bede mam swoje mieszkanie, męża który ma stałą prace...a ona! Jezu uduszę ją kiedys....
sory ale musiałam się wam wyzalic.