reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Mąż wie i na razie tylko on. Dopóki nie potwierdzę u lekarza, Przez weekend zrobię drugi test, jak się potwierdzi to w poniedziałek umówię się do lekarza, mam nadzieję że mnie przyjmie przed świętami.

reklama
Domka ale narobiłaś smaka tym tortem:rofl2: Podrzuć jutro trochę jak coś zostanie;D

Ale wam zazdroszczę ja to wstyd się przyznać, ale bez podkładu to nawet po bułki do sklepu nie pójdę:( Jakąś taką manię mam, jedynie na wakacjach jak jesteśmy to jakoś się tym nie przejmuję i maluję się tylko na wieczorne wyjścia:D

Bubbles ja też muszę mieć coś na twarzy bo mam zaczerwienienia wokół oczu. Ale tak ogólnie, jak mnie nic nie uczuli, bo wtedy mam całą twarz w plamach, to nie muszę się niczym smarować. Niestety od jakichś 2 tygodni mam masakrę na buzi, jakieś podskórne grudki mi się porobiły. To już raczej uczulenie nie jest :-/ chyba się do dermatologa wybiorę. Hormony?

Domka ale narobiłaś smaka tym tortem:rofl2: Podrzuć jutro trochę jak coś zostanie;D

Ale wam zazdroszczę ja to wstyd się przyznać, ale bez podkładu to nawet po bułki do sklepu nie pójdę:( Jakąś taką manię mam, jedynie na wakacjach jak jesteśmy to jakoś się tym nie przejmuję i maluję się tylko na wieczorne wyjścia:D
Witaj w klubie, ja też podkład muszę miec.

Ja bez makijażu też się nie wynurzam z domu :P

A my już mamy choinkę ubraną! Hihihihihihi ;)
Sprzątam sobie, jutro się za to więcej pobyczę ;)

Wcinam toblerone i popijam herbatką!

Hej dziewczyny ;)
Widzę temat o kosmetykach , no ja się rzadko maluję , chyba w sumie tylko jak jest jakaś okazja i jak idę do lekarza , a fluidu czy podkładu nie używam wcale , tylko kremy ewentualnie , miałam kiedyś taki ulubiony lierene czy jakoś tak , ale u mnie jest tak ,że ja np kupię sobie lepszy kosmetyk to zaraz moja mama go wyczaja , a ,że ja maluję się rzadziej niż ona bo ona praktycznie codziennie ,a ja od święta i ja kupowałam ona używała i zaraz go nie było , z innymi kosmetykami było tak samo , teraz trzymam je ukryte u siebie , pamiętam ,że te fluidy czy podkłady brudziły mi golfy , kurtki itd, no i mój mąż nie lubił bardzo jak to nakładałam na twarz bo mówił ,że nie całuje mnie tylko tą chemię , a wypryski mam rzadko , raczej nie mam problemów z cerą i puki co odpuściłam tego typu kosmetykom , mam tusz, cienie, błyszczyk , kredkę do oczu , lakiery do paznokci i to chyba wszystko jeśli chodzi o kosmetyki nie liczę kremów już i kosmetyków do włosów.

Wiecie co była u mnie kuzynka przeprowadza się w nasze strony , na razie zatrudniła się w biurze u nas w mieście w jakiejś firmie, ma wynająć mieszkanie i przeprowadza się z córką , bo u nas taniej jeśli chodzi o wynajem , no i moja mama z nią rozmawiała i napomknęła ta kuzynka mojej mamie ,że za jakiś czas jeśli jej wypali pomysł aby otworzyć butik w naszym mieście bo takie ma plany na za parę lat to mnie zatrudni ;) No i to by było na prawdę fajne rozwiązanie dla mnie bo ja z moją chorobą i z małym dzieckiem np w wieku przedszkolnym miałabym problem ze znalezieniem pracy u nas , mam nadzieję ,że coś z tego wyjdzie;)

reklama
Fimka czy do piernika potrzebne jakies specjalne piwo i miod ??? Jakie najlepsze ?

Ja wlasnie wybieram sie po choinke. Wyjezdzamy na swieta wiec chcemy sie troche nia nacieszyc. A jutro pieke piernik :eek:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry