Dzien dobry
Nardorbilam

w nocy chyba piszecie najwiecej
Ja polozylam sie spac przed 21 o 3 juz bylam wyspana... i tak z boku na bok az do 5.45 (budzik meza) potem na boczek i mi sie zasnelo 7.25 moj budzik... niewyspana jestem...
A na dzisiaj zostawilam sobie tona prasowania
Odnosnie wzrosu ja mam 169cm przy wadze 64km
W pierwszej ciazy z 55kg utylam do 81kg zrzucilam duzo ale tych ostatnich 10kg do dzisiejszego dnia nie potrafie zrzucic.
W drugiej z 65,6kg utylam do 86kg (wazylam wtedy wiecej od mojego meza)
Mam nadzieje ze tym razem meza nie poboje bo on sie umisniony misiek zrobil i wazy ciut wiecej
Cwiczenia, ja bardzo lubie cwiczyc z Chodakowska - jakos mam do niej sentyment. Przy innych trenerach mialam zawsze problemy z kregoslupem.
Terminy porodow: z pierwszym mialam na 30.11 - urodzil sie po drugim wywolaniu 9.12
Z drugim wg OM mialto byc 7.4 urodzil sie 8.4 (vaccum z czarny lozyskiem...) - uznali mnie za nalogowa alkoholiczke i palaczke

a ja niedosc ze do ust alkoholu nie wezme bo mam do niego wstret to ostatni raz zapalilam papierosa w LO majac chyba 17lat... W mojej rodzinie nikt nie pali, moj maz rowniez nie...
Co sie okazalo? Mialam normalny okres w pierwszym miesiacu a syn mial sie urodzic 15.03... ach... cos nie mialam szczescia na lekarzy.
Teraz prowadzi mnie mlody ok 40letni lerkarz ale widac ze zna sie na rzeczy, obym sie poraz 4 nie zawiodla.
katka pierogi z pamieci??? WOW raz mi sie udaly ale to byl chyba cud - przepis zgubilam.
Wiadomo z w malzenstwie nie zawsze jest kolorowo, ludzie musza sie dotrzec.
Raz z gorki raz pod gorke ale rozmowa Was i tak nie ominie.
My sie z mezem nie klocimy dopiero w momencie gdy Nam sie obojgu nazbiera to lata wszystko co mamy pod rekami

Uszy do gory, bedzie dobrze.
Wiesz mialam tego nie pisac, nie chce Cie zranic ani sie wtracac... ale zastanow sie czy z takim czlowiekiem chcesz miec jeszcze jedno dziecko? Moze odloz plany na kilka miesiecy. Instynkt macierzynski wzywa ale w tym wypadku rozsadek powinien wziasc gore.
Przepraszam jesli sie wtracilam lub Ciebie obrazilam.