reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starania od jesieni 2013

Karla ja tak mialam z fabim przed @ test i bledzioch ktory znikl a teraz ten bledzioch ma 2,5 roku:) &&&&& wiara czyni cuda;)

reklama
24 grudnia mialan poprzednia miesiaczke. Czyli jaki liczyc od pierwszego dnia poprzedniej miesiaczki to 41. Bo ja zwykle mam co miesiac okres. Wiec plus minus powinnam miec 24-25 stycznia.

Kupilam znow ten co bladziocha widzialam. Zrobue w srode. Zobaczymy. Ehhh... masakra..:'(

nie stresuj się:) spokojnie na pewno zobaczysz dwie tłuste kreski

ja też się stresuje ale robię wszystko żeby tego nie robić co ma być to będzie

ale mam dziś lenia posprzątałam i zabieram się za prace mgr a nie chce mi się totalnie jej pisać:(

Hehe kochana trzynam kciuki zs checi do pisania pracy magisterskiej;-) ja dzisiaj tez mam lenia strasznego. Czekam na gosia co ma przyjechac wycenic nam schody w domu bi bierzemy 4-5 i wybierzeny oferte ktora najbardziej nam odpowiada;-) kuchnia dzisiaj juz jest malowana wszysystko wyglada coraz ladniej. Na dniach bedzie w salonie zakladany kamien elewacyjny i malowane sciany;-)

to remont pełna parą:) my zbieramy na remont kuchni póki co:)

ja mam dosyć remontów po remoncie łazienki całe to sprzątanie wiecznie i wszędzie

reklama
Dziewczynki witam ja pisze bo musze sie wygadac....strasznie sie boje.
Zrobilam za namowa Dziewczyn test i wyszedl pozytywny radosc i tak dalej, umowilam sie na wizyte do Gina i jestem po.
Widzi na USG trzy pecherzyki co u mnie wywoluje straszny lek bo juz raz poronilam ciaze trojacza:-( myslalam ze bede sie mogla cieszyc po wizycie juz oficjalnie ale nie moge bo towarzyszy mi strach

Do góry