reklama
Dziewczynki witam ja pisze bo musze sie wygadac....strasznie sie boje.
Zrobilam za namowa Dziewczyn test i wyszedl pozytywny radosc i tak dalej, umowilam sie na wizyte do Gina i jestem po.
Widzi na USG trzy pecherzyki co u mnie wywoluje straszny lek bo juz raz poronilam ciaze trojacza:-( myslalam ze bede sie mogla cieszyc po wizycie juz oficjalnie ale nie moge bo towarzyszy mi strach
przede wszystkim się nie denerwuj
zapisała Ci jakieś leki
Gratulacje trojaczków
Hejjjjj, ale nie było mnie 2 miesiące, ciekawa jestem czy jeszcze mnie ktoś kojarzy![]()
cześć
ja niestety nie kojarzę od niedawana tu jestem
Aschlee nie stresuj się na zapas. Będzie dobrze, nie wiadomo jeszcze czy 3 zostanie. Różnie to bywa..
Jak zobaczyłam twoją grubą krechę na teście to pomyslałam, że bliźniacza.. moja siostra tak też miała widoczną kreskę przed @ taką mocną.
Zrób betę
Gratuluję !!
Mizzah witaj, ja nie, bo niedawno dołączyłam

Jak zobaczyłam twoją grubą krechę na teście to pomyslałam, że bliźniacza.. moja siostra tak też miała widoczną kreskę przed @ taką mocną.
Zrób betę
Gratuluję !!Mizzah witaj, ja nie, bo niedawno dołączyłam

Dziekuje Dziewczyny za mile slowa. Staram sie nie denerwowac. I mam ogromna nadzieje ze bedzie dobrze.Mam duzo odpoczywac i jakby jakikolwiek bol sie pojawil mam brac luteine dala mi tez zestaw witamin i mam je systematycznie brac
Mizzah
Fanka BB :)
No więc ja też mam stracha:/....sama nie wiem jak juz sie czuje bo łapy mi się trzęsą a serducho wali jak oszalałe! Staramy się z mężem od września o dzidziusia i nic...w czwartek/piątek mialam dostać okres planowany, ale nie dostałam...wczoraj troszkę dla spokoju sumienia zrobiłam test, bo akurat mialam jeden i.....2 kreski. Poleciałam do apteki po dwa kolejne i znów 2 kreski, dziś zrobiłam 2 kolejne czyli w sumie 5 testów i sa 2 kreski. Zrobiłam z krwi hcg wynik będę miała po 16 i do tego czasu mam wrażenie, że serce wyskoczy mi z piersi! Czy 5 testow moze sie mylic? Nawet jesli kreseczki byly jasnoróżowe nie ciemno??? Czy krew moze wyjść negatywna??? Boze jak sie boje!
to remont pełna parąmy zbieramy na remont kuchni póki co
![]()
ja mam dosyć remontów po remoncie łazienki całe to sprzątanie wiecznie i wszędzie
My nie mieszkamy w tym domu co mamy remont wiec nie jest tak zle;-)
Dziewczynki witam ja pisze bo musze sie wygadac....strasznie sie boje.
Zrobilam za namowa Dziewczyn test i wyszedl pozytywny radosc i tak dalej, umowilam sie na wizyte do Gina i jestem po.
Widzi na USG trzy pecherzyki co u mnie wywoluje straszny lek bo juz raz poronilam ciaze trojacza:-( myslalam ze bede sie mogla cieszyc po wizycie juz oficjalnie ale nie moge bo towarzyszy mi strach
Kochanie przede wszystkim sie nie denerwuj. Bo stres zle na ciaze wplywa. Tym razem napewno bedzie dobrze. A gin powiedziala?
reklama