reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Dziewczynki witam ja pisze bo musze sie wygadac....strasznie sie boje.
Zrobilam za namowa Dziewczyn test i wyszedl pozytywny radosc i tak dalej, umowilam sie na wizyte do Gina i jestem po.
Widzi na USG trzy pecherzyki co u mnie wywoluje straszny lek bo juz raz poronilam ciaze trojacza:-( myslalam ze bede sie mogla cieszyc po wizycie juz oficjalnie ale nie moge bo towarzyszy mi strach

przede wszystkim się nie denerwuj:) a co ginka powiedziała że wszystko jest ok.?
zapisała Ci jakieś leki

Gratulacje trojaczków:)

Aschlee- piekny tescik u mnie jeszcze takich grubych krech nie było :) robilam dzisiaj po pracy na tym tescie co Ty to jest jasniejsza testowa - ale to pewnie z tego powodu ze po poludniu, bedzie dobrze:p

Aschlee nie stresuj się na zapas. Będzie dobrze, nie wiadomo jeszcze czy 3 zostanie. Różnie to bywa..
Jak zobaczyłam twoją grubą krechę na teście to pomyslałam, że bliźniacza.. moja siostra tak też miała widoczną kreskę przed @ taką mocną.
Zrób betę:tak: Gratuluję !!

Mizzah witaj, ja nie, bo niedawno dołączyłam:tak::tak:

Dziekuje Dziewczyny za mile slowa. Staram sie nie denerwowac. I mam ogromna nadzieje ze bedzie dobrze.Mam duzo odpoczywac i jakby jakikolwiek bol sie pojawil mam brac luteine dala mi tez zestaw witamin i mam je systematycznie brac

No więc ja też mam stracha:/....sama nie wiem jak juz sie czuje bo łapy mi się trzęsą a serducho wali jak oszalałe! Staramy się z mężem od września o dzidziusia i nic...w czwartek/piątek mialam dostać okres planowany, ale nie dostałam...wczoraj troszkę dla spokoju sumienia zrobiłam test, bo akurat mialam jeden i.....2 kreski. Poleciałam do apteki po dwa kolejne i znów 2 kreski, dziś zrobiłam 2 kolejne czyli w sumie 5 testów i sa 2 kreski. Zrobiłam z krwi hcg wynik będę miała po 16 i do tego czasu mam wrażenie, że serce wyskoczy mi z piersi! Czy 5 testow moze sie mylic? Nawet jesli kreseczki byly jasnoróżowe nie ciemno??? Czy krew moze wyjść negatywna??? Boze jak sie boje!

to remont pełna parą:) my zbieramy na remont kuchni póki co:)

ja mam dosyć remontów po remoncie łazienki całe to sprzątanie wiecznie i wszędzie

My nie mieszkamy w tym domu co mamy remont wiec nie jest tak zle;-)

Dziewczynki witam ja pisze bo musze sie wygadac....strasznie sie boje.
Zrobilam za namowa Dziewczyn test i wyszedl pozytywny radosc i tak dalej, umowilam sie na wizyte do Gina i jestem po.
Widzi na USG trzy pecherzyki co u mnie wywoluje straszny lek bo juz raz poronilam ciaze trojacza:-( myslalam ze bede sie mogla cieszyc po wizycie juz oficjalnie ale nie moge bo towarzyszy mi strach

Kochanie przede wszystkim sie nie denerwuj. Bo stres zle na ciaze wplywa. Tym razem napewno bedzie dobrze. A gin powiedziala?

reklama
Do góry