reklama
Mizzah
Fanka BB :)
Dziewczynki, mam pytanie. Otóż troszkę mnie pobolewa podbrzusze (taki delikatnie kłujący ból) i kuzynka powiedziała, że ona tak nie miała, i żebym leciała do lekarza. To ja oczywiście poleciałam (wróciłam przed chwilką), lekarka patrzylam na mnie jak na histeryczke zbadała mnie i powiedziała, że gołym okiem wszytsko jest ok. Najistotniejsze jest badanie usg, zeby stwierdzić czy pęcherzyk znajduje sie w macicy...i tu moje pytanie czekac do pon na wizyte u tego profesora???? Czy leciec dzis, jutro i zrobic sobie prywatnie? Jakbyście postąpiły?
BubblesGirl sama robisz te buciki filcowe?
Mizzah
Mizzah na początku ciąży bóle w podbrzuszu często są normą, bo macica się rozciąga, zależy też jaki jest ten Twój ból, boli Cię cały czas czy są to chwilowe bóle?
Nie jest to ból którego zniesc nie mogę...raz jest raz go nie ma. Nie jest tak, że boli mnie caly czas.
blueberrry
Szczęśliwa :)
Mizzah macica sie rozrasta to naturalne, jeżeli bol nie utrzymuje sie cały czas, to nie jest tragicznie kochana. Jeżeli mocniej Cie boli weź nospę, 3 dziennie mozna wziąć.
Mizzah
Mizzah macica sie rozrasta to naturalne, jeżeli bol nie utrzymuje sie cały czas, to nie jest tragicznie kochana. Jeżeli mocniej Cie boli weź nospę, 3 dziennie mozna wziąć.
A 2 usg mozna miec czy to szkodzi np dzis i w poniedziałek ??
reklama
MonaG1985
Mizzah mnie też boli w dole tak jakby jajnik lewy czytałam o tym że to normalne i nie trzeba się denerwować chyba że zaczną się planienia
Dziewczyny też radzą brać no spe i poczekam jak nie przejdzie to wtedy zadzwonie do gin . Mój mąż uważa że przesądzam ale mam prawo się martwić
Dziewczyny też radzą brać no spe i poczekam jak nie przejdzie to wtedy zadzwonie do gin . Mój mąż uważa że przesądzam ale mam prawo się martwić