reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starania od jesieni 2013

K_a_S to prawda kobietki zawsze jakos sobie musza dac rade :) Tez zawsze jak lape dolka to wchodze na forum bo wiem ze u nikogo nie dostane takiego wsparcia jak od Was:tak:

reklama
Dziewczynki, mam pytanie. Otóż troszkę mnie pobolewa podbrzusze (taki delikatnie kłujący ból) i kuzynka powiedziała, że ona tak nie miała, i żebym leciała do lekarza. To ja oczywiście poleciałam (wróciłam przed chwilką), lekarka patrzylam na mnie jak na histeryczke zbadała mnie i powiedziała, że gołym okiem wszytsko jest ok. Najistotniejsze jest badanie usg, zeby stwierdzić czy pęcherzyk znajduje sie w macicy...i tu moje pytanie czekac do pon na wizyte u tego profesora???? Czy leciec dzis, jutro i zrobic sobie prywatnie? Jakbyście postąpiły?

Wczoraj od Meza dostalam roslinke.Nigdy nie zajmowalam sie kwiatami ale ten jest wyjatkowo ladny.Wyglada tak jak ten tylko ma landrynkowo rozowe kwiatyi grubsza lodyge .Podobno jest symbolem sily :-D adenium-1.jpg

Załączniki

• adenium-1.jpg
    adenium-1.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 63
Ostatnia edycja:
dla mnie zdrowie dziecka byłoby najważniejsze i lepiej dmuchać na zimne...ale ja do nieczego nie namawiam :)

ja wiem że my mamy problemy z zajściem i jakby nam się udało to zrobiła bym wszystko dla dobra maluszka

Mizzah na początku ciąży bóle w podbrzuszu często są normą, bo macica się rozciąga, zależy też jaki jest ten Twój ból, boli Cię cały czas czy są to chwilowe bóle?

Nie jest to ból którego zniesc nie mogę...raz jest raz go nie ma. Nie jest tak, że boli mnie caly czas.

Mizzah macica sie rozrasta to naturalne, jeżeli bol nie utrzymuje sie cały czas, to nie jest tragicznie kochana. Jeżeli mocniej Cie boli weź nospę, 3 dziennie mozna wziąć.

reklama
Mizzah mnie też boli w dole tak jakby jajnik lewy czytałam o tym że to normalne i nie trzeba się denerwować chyba że zaczną się planienia
Dziewczyny też radzą brać no spe i poczekam jak nie przejdzie to wtedy zadzwonie do gin . Mój mąż uważa że przesądzam ale mam prawo się martwić

Do góry