reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Dziewczyny Mizah boli mnie tak jak Ciebie. Ja czuje sie lepiej ze boli bo wiem ze dzidzi rosnie i jestem spokojniejsza. Panikowałam rano jak nie bolałąo.

Powtórze sie pewnie. 1 ciąze CAŁĄ mnie tak bolała brzuch,ciągnął,kłuł lekie skurcze. To jest normalne. No chyba ze daje ze wytrzymac nie mozesz. Ale tak to ok. Ratuj sie nospą.

Co do USG to zrób i 100 razy jest bezpieczne dla dziecka.

A tak wogule to ja prawie 24 lata i drugie wdrodze;-)

Ja tez sie troche denerwuje ale staram myslec pozytywnie.

Ostatnia edycja:
Tak wiem, ale wiecie jak mi ci lekarze wcześniejsi nagadali...Dobra to skoro usg nie zaszkodzi to umówiłam wizytę dziś na 20:40

Mizzah pęcherzyk jest widoczny przy becie powyżej 1500. Dziś lekarz NIC nie zobaczy i karze czekać. A to, że boli to narmalne. Poczekaj co najmniej tydzień. Możesz brac nospę.

Mizzah pęcherzyk jest widoczny przy becie powyżej 1500. Dziś lekarz NIC nie zobaczy i karze czekać. A to, że boli to narmalne. Poczekaj co najmniej tydzień. Możesz brac nospę.

To ja sie zapytam o co Ciebie nie bardzo rozumiem pomiar tej bety. Piszesz 1500 , ja mam 129...jak ona jest liczy zatem czy sa jakies rozne pomiary?

To Wy młode kobietki jesteście:tak::tak:

Ja mam 32 lata, jak urodziłam małą miałam 27 lat. A teraz ciężko nam było się na 2 zdecydować.. naprawdę ciężko. Mąż tak widzę na 100% to nie jest zdecydowany..:-( Ale cóż może się uda. Córka wierci nam dziurę w brzuchu o rodzeństwo:tak:

Mizzah ja np. pierwsze usg miałam w 8 tc, bo wcześniej dr stwierdziła, że nic nie widać:tak: bądź cierpliwa i nie stresuj się!!

reklama
dzieczyny tak się zastanawiam bo mam zrobić badania krwi cukier tarczyce itp i czy nie zrobić już za jednym razem bety?

może dziś kupie w końcu ten test ciążowy

3 dni już mi się @ spóźnia a nigdy tak nie miałąm góra to był jeden dzień

Chyba że @ nie przyjdzie i okaże się żę nie jestem w ciąży to muszę isc do gina

Do góry