reklama
Dziewczyny Mizah boli mnie tak jak Ciebie. Ja czuje sie lepiej ze boli bo wiem ze dzidzi rosnie i jestem spokojniejsza. Panikowałam rano jak nie bolałąo.
Powtórze sie pewnie. 1 ciąze CAŁĄ mnie tak bolała brzuch,ciągnął,kłuł lekie skurcze. To jest normalne. No chyba ze daje ze wytrzymac nie mozesz. Ale tak to ok. Ratuj sie nospą.
Co do USG to zrób i 100 razy jest bezpieczne dla dziecka.
A tak wogule to ja prawie 24 lata i drugie wdrodze;-)
Ja tez sie troche denerwuje ale staram myslec pozytywnie.
Powtórze sie pewnie. 1 ciąze CAŁĄ mnie tak bolała brzuch,ciągnął,kłuł lekie skurcze. To jest normalne. No chyba ze daje ze wytrzymac nie mozesz. Ale tak to ok. Ratuj sie nospą.
Co do USG to zrób i 100 razy jest bezpieczne dla dziecka.
A tak wogule to ja prawie 24 lata i drugie wdrodze;-)
Ja tez sie troche denerwuje ale staram myslec pozytywnie.
Ostatnia edycja:
Mizzah
Fanka BB :)
Mizzah pęcherzyk jest widoczny przy becie powyżej 1500. Dziś lekarz NIC nie zobaczy i karze czekać. A to, że boli to narmalne. Poczekaj co najmniej tydzień. Możesz brac nospę.
To ja sie zapytam o co Ciebie nie bardzo rozumiem pomiar tej bety. Piszesz 1500 , ja mam 129...jak ona jest liczy zatem czy sa jakies rozne pomiary?
To Wy młode kobietki jesteście

Ja mam 32 lata, jak urodziłam małą miałam 27 lat. A teraz ciężko nam było się na 2 zdecydować.. naprawdę ciężko. Mąż tak widzę na 100% to nie jest zdecydowany..:-( Ale cóż może się uda. Córka wierci nam dziurę w brzuchu o rodzeństwo
Mizzah ja np. pierwsze usg miałam w 8 tc, bo wcześniej dr stwierdziła, że nic nie widać
bądź cierpliwa i nie stresuj się!!

Ja mam 32 lata, jak urodziłam małą miałam 27 lat. A teraz ciężko nam było się na 2 zdecydować.. naprawdę ciężko. Mąż tak widzę na 100% to nie jest zdecydowany..:-( Ale cóż może się uda. Córka wierci nam dziurę w brzuchu o rodzeństwo

Mizzah ja np. pierwsze usg miałam w 8 tc, bo wcześniej dr stwierdziła, że nic nie widać
bądź cierpliwa i nie stresuj się!!reklama
dzieczyny tak się zastanawiam bo mam zrobić badania krwi cukier tarczyce itp i czy nie zrobić już za jednym razem bety?
może dziś kupie w końcu ten test ciążowy
3 dni już mi się @ spóźnia a nigdy tak nie miałąm góra to był jeden dzień
Chyba że @ nie przyjdzie i okaże się żę nie jestem w ciąży to muszę isc do gina
może dziś kupie w końcu ten test ciążowy
3 dni już mi się @ spóźnia a nigdy tak nie miałąm góra to był jeden dzień
Chyba że @ nie przyjdzie i okaże się żę nie jestem w ciąży to muszę isc do gina