reklama
MonaG1985
Fanka BB :)
wysyłam masę fluidków - łapcie kobietki, jestem z Wami myślami i mocno trzymam kciuki
:-):-):-):-)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Zobacz załącznik 608984 niech do celu trafiają
dobranoc
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Zobacz załącznik 608984 niech do celu trafiają
dobranoc
Mizzah
Totalnie nie mam nastroju, mam okropnie męczące sny i bardzo chciałabym, aby było już jutro godz 15 i wizyta i moja wizyta u ginekologa. Jeszcze troszkę a ja naprawdę się wykończę tym stresem, nadsłuchiwaniem i niepokojem. Boli mnie podbrzusze, takie kłocie a czasem ciągnięcie głownie nad wzgórkiem łonowym czasem jak przekręcam sie zakłoje gdzies indziej. Oczywiście obiecałam sobie, że nie będę czytać google, ale nie dotrzymałam danemu sobie słowa
Teraz jak się naczytalam o ciąży pozamiacicznej o poronieniach o skroceniu szyjki ect to każdy ból powoduje ściskanie serca i rosnący niepokój. JESTEM WŚCIEKŁA, na siebie, że nie potrafię się cieszyć, ale tak bardzo się boję tak bardzo chciałabym, aby było wszystko ok, nie wyobrażam sobie czegoś innego...mam wrażenie, że zniosę jajo do jutra. To wszystko jest takie zupełnie nowe dla mnie i nieznane :/
Jeszcze mój małżonek mnie opieprzył, że będzie na pewno dobrze a ja uprawiam czarnowidztwo
Teraz jak się naczytalam o ciąży pozamiacicznej o poronieniach o skroceniu szyjki ect to każdy ból powoduje ściskanie serca i rosnący niepokój. JESTEM WŚCIEKŁA, na siebie, że nie potrafię się cieszyć, ale tak bardzo się boję tak bardzo chciałabym, aby było wszystko ok, nie wyobrażam sobie czegoś innego...mam wrażenie, że zniosę jajo do jutra. To wszystko jest takie zupełnie nowe dla mnie i nieznane :/Jeszcze mój małżonek mnie opieprzył, że będzie na pewno dobrze a ja uprawiam czarnowidztwo
Mizzah
Mizach kochana te bóle są ok. Macica sie rozciąga,przygotowuje miejsce na lokatora,hormony szaleja. Gogle nie czytaj wez najwyzej nospe.
Ja mam wizyte dopieo 17;-)
Dzięki Domka :* Też jutro masz wizytę?
Jestem taka głupia, że się teraz w pokoju i beczę...nie mam siły do siebie. Dowiedziałam, sie o ciąży tydzień temu a nie wyobrażam sobie już, że mogłabym w niej nie być

Dziś od rana ciągnie, jakby mi ktoś przytwierdził ciężarek do wzgórka...
Mizzah no co Ty...uszy do gory.Wszystko bedzie dobrze mnie tez czasem brzusio pobolewa ale to normalne...google nie czytaj bo na prawde czasami tam ludzie pisza totalne bzdury po to tylko zeby ludzi nastraszyc albo nie wiedza sami co pisza...A beczysz kochana bo hormony szaleja...Ja za to czuj sie spuchnieta od srodka jakbym tam miala jakis balonik ;-) wiesz kazda ciaza jest inna ale nie denerwuj sie bo to na Fasolinka zle wplywa.Mysl pozytywnie,nie przemeczaj sie i wszystko bedzie ok.
Ja mam wizyte we wtorek.To za Ciebie jutro mocno trzymam kciukasy.I czekam na dobre wiesci
Ja mam wizyte we wtorek.To za Ciebie jutro mocno trzymam kciukasy.I czekam na dobre wiesci

I ja witam niedzielnie.. szkoda, że już niedziela:-
-( jutro do pracy:-(
Mizzah bedę trzymała za was
Będzie wszystko dobrze!!
Ja już bym chciała dostać tą moją @ i zacząć pozytywnie myśleć
a do 18 jeszcze tyle czasu ...
Zaczynam świrować, dzisiaj przeglądam na all wózki dziecięce hehe;-)
Mizzah bedę trzymała za was

Będzie wszystko dobrze!!Ja już bym chciała dostać tą moją @ i zacząć pozytywnie myśleć
a do 18 jeszcze tyle czasu ... Zaczynam świrować, dzisiaj przeglądam na all wózki dziecięce hehe;-)
reklama
Bellaa
Mizzah nie czytaj na internecie, bo tylko się nakręcisz, pamiętaj pozytywne myślenie, połóż się odpoczywaj, a bóle naprawdę się zdarzają to normalne, na początku macica nie jest elastyczny, i jak rośnie to pobolewa jedna mniej drugą bardziej, jutro wizyta, także trzymamy kciuki będzie dobrze.
kasia no własnie mam to samo do pracy :-(
kasia no własnie mam to samo do pracy :-(