Dziewczyny my mamy większość rachunków. Tylko że rozwala mnie to, że on tak kłamie z tą wywłoką!! On nic małej nie kupił, nam nic nigdy nie pomógł- a narożnik to on nam tylko z Wrocławia przywiózł, a nie kupił!! Napisali że ja te zwózki co on mi kupił sprzedałam- kurcze, to co jeden z nich robi pod naszymi drzwiami?? Mówię Wam, jestem załamana, oni mogą pisać co chcą, a ja muszę udowadniać że to kłamstwa!! aha i mój mąż doprowadził do tego że go z pracy wyrzucili, jest ćpunem, jest agresywny itp itp. SZOK!!! Ja sobie wiele tysięcy zł przelałam żeby się obkupić w nowym mieszkaniu, jak sobie pomyślę to nie wiem co mam myśleć. On robi z siebie biedaczka rozwalonego psychicznie, bedą jaja jak faktycznie będę musiała mu kasę płacić... Ta jego wywłoka przed niczym się nie cofnie. Aha i jeszcze woziłam się z facetami, rozbijałam auto a on biedny naprawiał. Jeszcze dziwkę ze mnie zrobił!! Takich ludzi powinni urzędowo usypiać, bo taki człowiek jak on i ta jego wredna, zgorzkniała i mściwa baba są zdolni do wszystkiego żeby tylko życie komuś zniszczyć!
Ja jestem jego córką, mam teraz sie powiescić za to że żyje?? Ja dziecku nie gotowałam, siostrze pensję zabierałam, nic w domu nie robiłam... Ehh mówię Wam, najchętniej bym zapomniała że mam takiego ojca, lepiej nie mieć żadnego niż takiego gnoja i h... jak to Aniołek trafnie okresliła...