reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
kurde Carla ale masz ojca i tą jego jak ją nazwać żeby nie przeklnąć babę. Strasznie współczuje , czyli najlepiej jakbyś miała rachunki za agd, narożnik wózki itp. , ale kto to trzyma . Sorry ale to kawał drania jest . Oby tylko się wszystko dobrze skończyło

reklama
Dziewczyny my mamy większość rachunków. Tylko że rozwala mnie to, że on tak kłamie z tą wywłoką!! On nic małej nie kupił, nam nic nigdy nie pomógł- a narożnik to on nam tylko z Wrocławia przywiózł, a nie kupił!! Napisali że ja te zwózki co on mi kupił sprzedałam- kurcze, to co jeden z nich robi pod naszymi drzwiami?? Mówię Wam, jestem załamana, oni mogą pisać co chcą, a ja muszę udowadniać że to kłamstwa!! aha i mój mąż doprowadził do tego że go z pracy wyrzucili, jest ćpunem, jest agresywny itp itp. SZOK!!! Ja sobie wiele tysięcy zł przelałam żeby się obkupić w nowym mieszkaniu, jak sobie pomyślę to nie wiem co mam myśleć. On robi z siebie biedaczka rozwalonego psychicznie, bedą jaja jak faktycznie będę musiała mu kasę płacić... Ta jego wywłoka przed niczym się nie cofnie. Aha i jeszcze woziłam się z facetami, rozbijałam auto a on biedny naprawiał. Jeszcze dziwkę ze mnie zrobił!! Takich ludzi powinni urzędowo usypiać, bo taki człowiek jak on i ta jego wredna, zgorzkniała i mściwa baba są zdolni do wszystkiego żeby tylko życie komuś zniszczyć!
Ja jestem jego córką, mam teraz sie powiescić za to że żyje?? Ja dziecku nie gotowałam, siostrze pensję zabierałam, nic w domu nie robiłam... Ehh mówię Wam, najchętniej bym zapomniała że mam takiego ojca, lepiej nie mieć żadnego niż takiego gnoja i h... jak to Aniołek trafnie okresliła...

Carla ale to chyba on powinien udowodnić to wszystko co mówi , on powinien przedstawić rachunki, bo gadać to sobie może, kurde bynajmniej tak powinno być, przykro mi że tak to poszło, ale rozprawa , przesłuchanie itp. jeszcze będzie ?

kurcze Carla współczuję Ci. chyba naprawdę lepiej nie mieć ojca niż mieć takiego, aż braknie mi słów. Jak można robić coś takiego własnemu dziecku i jeszcze ta jego baba. Ja chyba będąc na twoim miejscu (z moim temperamentem) bym jej kudły z głowy powyrywała. Niestety niektórzy ludzie specjalizują się w uprzykrzaniu życia innym... oby to wszystko dobrze się skończyło.

Witam

Ehh Carla wpadłam zobaczyć co u Ciebie i normalnie brak mi słów... aż nie wiem co napisać. Że tacy ludzie wogóle istnieją... masakra! Mam nadzieje, że jesteś na tyle silna i spokojna, żeby to przetrwać i zakończyć tą sprawę na twoją korzyść. Najważniejsze, że masz po swojej stronie męża i zapewne sporo świadków. Oby szybko się ta sprawa zakończyła !!!

Pozdrawiam!

Dzięki... Czytam to pismo i czytam, i nie wierzę... Stek kłamstw i niczego więcej. Jutro muszę jeszcze raz do sądu jechać bo załączników do pozwu mi nie dali, a tam jest jakieś oświadczenie moje i mojej siostry że tamto mieszkanie będziemy opłacać- hmmm nic takiego nie pisałyśmy, więc już doszło do tego, że fałszują dowody. Za to jest kryminał, a stary chyba nie zdaje sobie sprawy z tego.
Dobre jest też to, że ja żyję w luksusie :) A nawet jakby tak było, to chyba rodzic powinien się z tego cieszyć a nie mieć o to pretensje...

Sprawdziłam swoje konto a tam... ZWROT Z US :) Jednak warto się szybciej rozliczyć i przez internet :) To tak na miłe zakończenie dnia.

Ostatnia edycja:
Cześć

Carla, współczuję Ci tych przejść.Ale ja wierze ,ze prawda jak oliwa zawsze wypływa na wierzch, choć czasem to wymaga czasu.Na pewno tak będzie i u Ciebie a ten babsztyl dostanie za swoje - bo to pewnie ona tym kręci.
Będę Ci wspierać dobrymi myślami ,żeby wszystko dobrze się skończyło.

Stan , no niestety u mnie to już nadchodzi @. Ale postaram się Ciebie dogonić ,żebyś nie czuła się samotna w ciąży;-). No i trzymam kciuki za wizytę.W czwartek masz?

Dziewczyny jak Wam minął ten szary ,zimny dzień?
Ja się dla poprawy nastroju nawcinałam czekoladek co to je dostałam na walentynki.Trzeba by obmyślić jak tą zimę przegnać bo już się nudna zrobiła;-).

Fuma Foch nawet nie wiesz jak dobrze jest mieć takie wsparcie koleżanek z internetu :* Znowu mam to, co wtedy jak dostałam pozew- non stop przypominam sobie fragmenty tego pisma i przeżywam. Ale po dzisiejszym spotkaniu w sądzie widzę, że ojciec jest osrany bo wie, ze kłamie. Jeszcze na wyjściu z sali powiedział "trzeba mi było powiedzieć że matka sprzedaje mieszkanie".
Stan nawet nie wiesz jakbym chciała do Ciebie dołączyć... Jak tam samopoczucie?

Ja idę w środę do gina, kurcze aż w szoku jestem że do ordynatora na nfz od ręki mnie zapisali. Mam problem mały, jakąś infekcję złapałam po tych naszych staraniach- nie wiem czy to przez nasienie czy co? W każdym razie po 2 zbliżeniach z wielkim finałem zaczęłam czuć dyskomfort :/ Miałyście tak?? Póki co mam nieczynne do odwołania :)

Nika - chcemy przenieść Maje do swojego pokoju , i z takiego mini przemeblowania zrobił się mały remoncik :/ , wiadomo zawsze coś wyjdzie. Też lubię Tess Geritsen
Nuśka - przepraszam za to pytanie :-( bardzo Ci współczuje przeżyć , i podziwiam Cię za odwagę , moja bliska koleżanka jest dokładnie w takiej samej sytuacji jak Ty byłaś , ale po wielu próbach przekonania jej że związek z takim facetem jest bez sensu , daliśmy sobie spokój , ona nie potrafi od niego odejść , szkoda mi dziecka w tym wszystkim że patrzy na to i uczy się od tatusia i tak 12 lat już .Jeśli chodzi o konflikt to dobrze że dostałaś immunoglobinę to chroni Twoje kolejne dziecko , owszem ryzyko jest większe dlatego udaj się może do jakiegoś lekarza który Ci wszystko wyjaśni .
Ianka - w książce jest tak że ta młodsza siostra wygrywa sprawę w sądzie , tzn może decydować o sobie , wracając do domu ginie w wypadku samochodowym , jej nerka , o którą tak walczyła zostaje oddana jej chorej siostrze, przeszczep się przyjmuje i żyje długo i szczęśliwie
Aniołek - haha ja mam takie zakwasy , że ręką ruszyć nie mogę , nakładałam gładź na ściane i malowałam , namachałam się strasznie
Samosia - śliczne ptaszki
Carla - czytam i nie wierzę , nie wiem co Ci doradzić ja to bym im podsłuch jakiś podłożyła :-p. A pisałaś że masz umowe tylko na zastępstwo i od maja (? )będziesz teoretycznie bez pracy ?
Fuma -ja cały dzień latam na szmacie ogarniam burdel i końca nie widać ...

Ostatnia edycja:
reklama
Amelia pewnie że przedstawiłam wszystkie dowody i dokumenty jakie tylko mogłam. Teraz muszę udowodnić, że np, pralkę, zmywarkę, narożnik, wózki dla dziecka nie on kupował. Masakra jakaś!! I co jeszcze jest ciekawe, to sąd złożył wniosek do mojego banku o przedstawienie zestawienia z ostatniego roku, bo ja niby tatusia okradałam i kasę sobie z firmowego konta przelewałam.
Ja dziś skończyłam ogarnianie po sobotnich przebojach ze składaniem nowego łózka Neli, sortowaniu ubranek itp. I jeszcze sąsiad naklejał nam kafelki w łazience bo junkers nam ściagali jakiś czas temu, jutro będzie kończył więc łazienka do sprzątania...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry