Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. W Polsce na budowę do nas weszli hydraulicy wiedzą co mają robić, mają kluczę, sami sobie radzą , ale skądże mój teściu musi tam być 10 razy dziennie, bo "gospodarz musi być " no h..j mnie trafia, później jego gadanie, ani nie pomaga nam finansowo (za nim w świecie nie chciałabym być mu nic winna!) , ale później chodzi panoszy się jak paw i najlepiej jakby go po nogach z wdzięczności całować, nudzi mu się , niech jedzie do 2 chorych od 3 tygodni wnuków, ani razu nawet nie zadzwonił jak się czują, zero troski, ale na budowie od razu jest
wrrr warcze dziś. I te jego złote o dupę rozbić rady.
ale nie denerwuje się, nie denerwuję się..
MASAKRAhej,
U nas dość nerwowo i z pewnymi przejsciami..
Jeśli chodzi o teściów.. właśnie ich u siebie goszczę i.. po prostu dziękuję Bogu, że z P się wyprowadziliśmy 300km od nich..Fakt, czasem przydałoby się wsparcie dziadków w opiece nad maluchem, ale wolę spokój, swobodę i.. fakt, że nie muszę słuchać tych herezji i innego typu mądrości życiowych.. Przyjechali wczoraj a już dzisiaj z 3 razy miałam ochotę trzasnąć drzwiami - wrrale nie denerwuje się, nie denerwuję się..
Jeszcze tylko jutro
Ponadto Tymek ma chyba owsiki i nie wiem jak z tym walczyć już teraz, a wizyta dopiero w środę - macie doświadczenia?
Z wiosennych porządków - 2 okna umyte, ale jeszcze 8 przede mna:-( no i dywan wyprany - przymusowo! Tymek rozmazał całą swoją kupęMASAKRA
witam nowe mamusie,
Stan, mnie na mdłości pomagały migdały.. no i renie, które też brałam, bo lekarz pozwolił
Tesiak, masz synka w podobnym wieku co mój.. nadal karmisz piersią? Mój się odstawił sam 2m-ce temu. Życzę wytrwałości i zdrówka, bo coś zawodzi.. pewnie to przesilenie, słyszałam że BOdymax jest dobry, ale raczej nie wskazany przy karmieniu piersią..
ianka, faktycznie nerwówka u Ciebie, ale doskonale Cię rozumiem.. także nie toleruje takiego zachowania..ech..
Milej niedzieli!