Masakra! Udrukowałam posta-tasiemca i mi go wcięło...wrrrr:/ No to jeszcze raz...
Hej
Widzę że wiosenne słonko wszystkich nastraja pozytywnie

My już jesteśmy po spacerku
Agaawa kiedy byłam w ciąży zbawienne dla mnie były rady doświadczonych dziewczyn z forum. Niestety nie miałam w swoim środowisku osoby która mogłaby posłużyć mi swoją wiedzą. Z tym że fajnie jeżeli osoba potrafi poradzić nie narzucając niczego

Na pewno wkrótce i Ty będziesz innym doradzała

Trzymam kciuki
ianka a ile waży Twoja córeczka? Nóżki właściwie mogą wystawać z fotelika. Ważne jest żeby główka nie wychodziła poza górną krawędz skorupy fotelika. A masz już jakieś typy w grupie 9-18? Dzięki za opinie o Atonie

Jeszcze czekam na tegoroczne testy ADAC. Chyba coś koło maja będą wyniki i mam nadzieję że na poczatku przyszłego roku będziemy kupować fotelik 0-13. A przed zimą czeka nas też zmiana Frankowego fotela.
Aniołek ja też uwielbiam mieć świeże zioła

Z tym że ja mam tylko do dyspozycji balkon i skrzynki.
Carla faktycznie skrętne koła świetnie się sprawdzają. Z czystym sumieniem polecam wózki (foteliki już nie) Espiro. Z GTXa jesteśmy bardzo zadowoleni. Mamy jeszcze ten model sprzed liftingu (2010). Teraz nie wiem czy nie kupiłabym Vectora Pro. Enzo Evo też super ale chyba jest ciut droższy. Natomiast w Atlanticu nie podoba mi się ten biały stelarz. Ale to jest kwestia gustu.
Fuma_Foch widzę że weekend owocny
Noo Franio się obudził. Zjemy obiadek i zmykamy na shoping
Do wieczora