reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Fuma Foch no to faktycznie weekend udany ;) Patrzyli dziwnie z zazdrości pewnie hehe. Mój miał jechać dziś do Torunia, na szczęście odwołali szkolenie.

No Mój tez powiedział ,że pewnie zazdroszczą:-D.
Teraz czekam na efekty,zobaczymy czy nam jeszcze jakaś pamiątka pozostanie oprócz zdjęć;-).

Chcialam jeszcze dzisiaj rano dla pewności się postarać ale Mój mnie rano nie obudził:-(.Potem jak do niego zadzwoniłam to się tłumaczył ,że tak ładnie spałam ,że nie miał serca mnie budzić.

A jak tam u Ciebie? Robisz dzisiaj betkę? Przeczytałam już ,ze doktorek coś tam u Ciebie zobaczył:-).To dalej trzymam kciuki.

reklama
O 20 odczytam wyniki i napiszę jaka betka dziś wyszła :) Oby została Wa, wspaniała pamiatka z Torunia, jak bedzie syn to może Mikołaj ;)

Masakra! Udrukowałam posta-tasiemca i mi go wcięło...wrrrr:/ No to jeszcze raz...

Hej:)

Widzę że wiosenne słonko wszystkich nastraja pozytywnie:) My już jesteśmy po spacerku:)

Agaawa kiedy byłam w ciąży zbawienne dla mnie były rady doświadczonych dziewczyn z forum. Niestety nie miałam w swoim środowisku osoby która mogłaby posłużyć mi swoją wiedzą. Z tym że fajnie jeżeli osoba potrafi poradzić nie narzucając niczego:) Na pewno wkrótce i Ty będziesz innym doradzała:) Trzymam kciuki:)
ianka a ile waży Twoja córeczka? Nóżki właściwie mogą wystawać z fotelika. Ważne jest żeby główka nie wychodziła poza górną krawędz skorupy fotelika. A masz już jakieś typy w grupie 9-18? Dzięki za opinie o Atonie:) Jeszcze czekam na tegoroczne testy ADAC. Chyba coś koło maja będą wyniki i mam nadzieję że na poczatku przyszłego roku będziemy kupować fotelik 0-13. A przed zimą czeka nas też zmiana Frankowego fotela.
Aniołek ja też uwielbiam mieć świeże zioła:) Z tym że ja mam tylko do dyspozycji balkon i skrzynki.
Carla faktycznie skrętne koła świetnie się sprawdzają. Z czystym sumieniem polecam wózki (foteliki już nie) Espiro. Z GTXa jesteśmy bardzo zadowoleni. Mamy jeszcze ten model sprzed liftingu (2010). Teraz nie wiem czy nie kupiłabym Vectora Pro. Enzo Evo też super ale chyba jest ciut droższy. Natomiast w Atlanticu nie podoba mi się ten biały stelarz. Ale to jest kwestia gustu.
Fuma_Foch widzę że weekend owocny:)

Noo Franio się obudził. Zjemy obiadek i zmykamy na shoping:)

Do wieczora:)

Witajcie, ja juz w domku. Pogoda piękna, ze ho ho!

musicie mi doradzić. Wczoraj lekko mnie brzuch powoływał, tak jakby na jajnik i cały weekend miałam ochotę na sex. Więc wieczorem zrobiłam sobie testy owu, mimo, ze miałam wczoraj 8 dzień cyklu. I wyobraźcie sobie, ze mi wyszedł pozytywnie. Czy to możliwe, żeby tak wcześnie wyszedł test przy 30- dniowydh cyklach? Rzadko mam odchyleńia od 30 dni. A może są rownież jakieś inne powody, jakieś zaburzenia, które mogą spowodować, ze test wyszedł pozytywnie? Doradzcie mi coś, co to może być?

Witam:)
Tesiak - ja też sadzę w skrzynki, mam mały ogródek a szkoda mi go jeszcze obsadzać grządkami:)....
Agawa - moim zdaniem większa prawdopodobieństwo na zajście w ciąże jest właśnie zaraz po okresie niż np kilka dni po teoretycznej owulacji, mam żywy przykład w domu moja mamcia wpadła z moją siostrą jeden dzień po okresie. Ja się ostatnio kochałam z moim na 10 dni przed spodziewaną @ gdzie teoretycznie na 14 dni przed powinna wystąpić owulka i nic z tego nie wyszło, zresztą wiedziałam, że nic z tego nie będzie dlatego też specjalnie się nie zabezpieczaliśmy... w tym mc-u @ powinnam dostać ok 11 więc tak już od 20 zaczynam działać:)
Carla - czekam z niecierpliwością na wynik bety.
Fuma - mam nadzieję, że z Torunia wróciliście w trójkę:) czego z całego serca życzę.
A wracając do tematu wózków to bardzo mi się właśnie podoba Espiro vector pro, nie wiem jak wygląda na żywo, ale na zdjęciach mi się bardzo podoba:) jak na razie mój typ 1 :)
A ja dzisiaj nie poszłam a fitness... jakoś tak weny brak i trochę mnie jajniki kłują - to znak że @ się zbliża.

Agaawa , ja na testach się nie znam to w tym względzie nie pomogę ale jeżeli chodzi o owu w 8 dniu to z tego co mi kiedyś mówiła ginka, to tak, to jest możliwe.Ja się zawsze dziwiłam ,ze czasem czuję się jak na owu już 11 dnia i kiedyś jej o to spytałam ,a ginka na to,że to możliwe.Tylko,że potem cykl mam krótszy.

A działaj dzisiaj co Ci szkodzi;-).

reklama
Nie rozumiem o co chodzi! Nawet jakby było poronienie to byłby spadek, ale nie praktycznie do zera! Cholera, na bank ktoś coś pomylił. I znowu 25 zł mam wywalić? Ja pierniczę, na pewno to jakaś pomyłka! I już mam humor zepsuty...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry