reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hejj Carla ;)

Co u mnie?? A zabiegany weekend był ;) W naszym towarzystwie zaczęły się 30-stki ;] W sobotę byliśmy a w niedziele zaleganie było ;] Po krótce to tyle :P

A Ty jak się czujesz?

reklama
Carla go jakiego ginekologa chodzisz?
Wiem, że się nie wchodzi 2 razy do tej samej rzeki. Wiele złego uczyniła w tym wszystkim moja matka alkoholiczka i Jego Matka, która się ciągle wtrącała później do naszego związku. Kiedyś była inna, ale się zmieniła. Amelia- nad morzem jest ładnie w Darłowie :) a na południu Polski ładnie jest w Głuchołazach :)
Dorcia- bardzo tanio :) trzymam kciuki żeby były u Ciebie 2 kreseczki ;-)

Uciekam, bo jutro o 5 rano pobudka :-(
Bardzo fajnie jest nad morzem w darłówku... ja nie lubie jak jest duzo młodzieży i imprez wole spokój i tam tak własnie jest:):):)

Ja was witam pare dni mnie nie było, coś mnie pobolewa brzuszek wiec pewnie @ sie zbliza w sumie juz powinna byc...
ale jest pare % szans ze jest dzidzia:):):) bo w ciagu ostatnich 2 tyg 3 razy napastowałam meza:) co prawda krzyczał na mnie ze nie zeszłam z niego w pore ale cóz trudno:):) heheh ale pewnie dostane okres:(

I ja się melduję, ale jakoś weny do pisania brak.. chyba ta zima tak mnie dobija, byłam dzisiaj u fryzjera, podcięłam nieco włoski i bardziej wycieniowałam, może przestaną tak wypadać bo masakra normalnie, weekend przeleciał, ale jeszcze tylko 4 razy wstać i kolejny weekend:) Ja mam dzisiaj 7 dc i tak się zastanawiam kiedy zacząć działać, i czy w ogóle zacząć, jakoś tak mnie strach dopada i mam wątpliwości czy dam radę.... :( ehhh sama nie wiem czym dłużej o tym myśle tym bardziej się boję....
Pozdrawiam i miłego wieczorku

Aniołek, postarajcie sie o nastrój, a wszystko samo przyjdzie. :) Strach chyba towarzyszy kazdej z nas. :)
Ja mam jutro rozmowe w sprawie pracy. Nie wiem czego sie spodziewać i nie wiem też czy chce odchodzić z obecnego miejsca zatrudnienia.

Cześć

Na to wychodzi,ze jednak nie będę testować bo już temperatura spada i jakieś plamienie się u mnie zaczęło.
Za dwa trzy dni się znowu ujawnię bo teraz to wybitnie nie mam nastroju.
W weekend mi akurat przypadała rocznica odejścia drugiego aniołka i jeszcze do tego ta wcześniejsza @. Muszę trochę dojść do siebie.

Ianka - no Czarnogóra też mi się marzy , nawet myślałam czy by przy okazji Chorwacji nie pojechać na parę dni , zobaczymy:) A w jakiej miejscowości byliście? Pierwszy trymestr jest rzeczywiście nie najlepszy na urlop ale drugi? czemu nie ? To ja nie polecałam sklepu Tosia.pl ;-)generalnie sprzedają coś czego nie mają ja też wybrałam go ze względu na cenę no i się przejechałam.Jeśli chodzi o foteliki to nie wiem w sumie co Ci poradzić ,moja jeszcze jeździła w 0-13, a mierzyłaś ją już do jakiegoś w tej wyższej kategorii wagowej?
Dorcia - hmm , ciekawe czemu ten chłopczyk już nie chodzi do przedszkola .......
Aniołek - nie myśl tylko do dzieła ;-)też muszę się wybrać do fryzjera , tylko kiedy?
Muffi- coś u Ciebie imprezowo ostatnio:-)
Carla - szkoda dzieciaczka,już nawet nie chodzi o mleko ale o tą bliskość, która temu towarzyszy.
Minou - powodzenia na rozmowie, nigdy nie wiadomo czy decyzja o zmianie pracy będzie właściwa
Fuma -tulę
U mnie dupa , mała znów gorączkuję nie wiem od czego , dzwoniłam do przychodni ale pani powiedziała żebym nie przychodziła bo są dzikie tłumy i nie przyjmą nas, w dupie mają że małe dziecko ma 40 stopni:wściekła/y:, kazała dać syrop , no tyle to ja też wiem..ech i do tego znów sypie śnieg :no:

Kochane moje,dziś miałam sen,że wszystkie już miałyśmy bobaski i zrobiłyśmy zjazd gdzieś pod Poznaniem :D haha fajna impreza była:)

reklama
Carla-dla mnie młody powinien z psychologiem siedzieć a nie ze mną ...ale to na szczęście nie moje dziecko ...płacą mi 6 zł/h więc raczej nie kokosy :( ale mam do niego dwa kroki więc to jest plus :)
Dzisiaj było naprawdę spoko...był w miarę grzeczny :)
Mam święty spokój jak zabawia go moja córa...ładnie się bawią :)
Chodził do przedszkola ale mu się odechciało...płakał i szalał więc wzięli mnie...jak będzie chciał ferrari...to też mu kupią ???

Jak mnie wkurzają mamuśki które po tygodniu karmienia piersią mówią że przechodzą na sztuczne mleko bo...nie maja pokarmu,albo dziecko się nie najada...nie kumam...Młodą karmiłam prawie rok i to był cudny magiczny czas. Mam nadzieję że jak Bóg da drugiego dzidziusia to też będę karmić tak długo :)

Jutro kolejny "piękny dzień"

Miłego wieczorku :)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry