reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
czesc dziewczyny
zdrowych ,wesolych swiat
podczytuje was od jakiegos czasu i postanowilam dolaczyc,wlasnie podjelismy decyzje o starankach o rodzenstwo dla naszego synka ,mam nadzieje ze mozna:-)

reklama
Iffka Sylwia WITAMY !!! Ja przez te kilka ostatnich dni przytyłam chyba 5 kg :( Dzisiaj był pierwszy mega sexik - oficjalnie rozpoczęcie starania o dzidziusia :) Jutro jadę jeszcze na kontrol do urologa :) Trzymajcie kciukaski :)Musi być dobrze :) Kurcze, jak mnie denerwuje ten laptop-nie mam możliwośći rozdzielenia zdań...nie działa Enter :( POZDRAWIAM LASECZKI

Dorcia to trzymam kciuki
kurcze a u nas chyba chorobsko sie rozwija,mlody goraczkuje, jest marudny zwariuje bo dopiero 2 tygodnie jak wrocil do zlobka a tutaj znowu cos sie pojawilo
no i dzisiaj musze usiasc do kompa wieczorem i umowic sie do gin na wizyte

Witam po świętach:)
Widzę, że nowe staraczki dołączyły:)
Ja mam 0,5 kg na plusie :) ale takie pyszności, że nie mogłam się oprzeć.
Śniegu nasypało u nas tyle, że od rodziców do domu w niedziele wieczorem wracałam zamiast 15 minut to ponad godzinę,
Wczoraj jak wracaliśmy z kościoła, to nad naszym domem bocian latał :-):-):-):-):-) ciekawe czy nam coś zostawił:) ale szczerze mówiąc nie czuje żadnych oznak żeby coś mogło być....
Pozdrawiam i Miłego dnia:)

Carla kołatanie serca w ciąży to chyba normalne, serce pompuje więcej krwi teraz, ale dla pewności zapytaj gina.
vinga89 jak tam synuś i Ty się czujecie? odstawilam pierś w sobotę i mam jak piersi jak balony, muszę laktatorem czasem poluzować dydu:) mam nadzieję że powoli laktacja zaniknie, niunia zniosła odstawienie bardzo dobrze, gorzej z mamą, daje jej flasie a obok pełna pierś i aż mnie wyrzuty zjadają ehh
mój teściu na szczęście nei może się upić u moich rodziców bo oni totalnie anty mocniejszym trunkom, a że nie miał bardzo kto z nim pić tak był w miarę grzeczny, pomijając fakt że zawsze proponuje alkohol swoim synom , zupełnie o synowych zapominając, najlepiej jakbyśmy siadły w kącie z dziećmi i im nie przeszkadzali, jaka była moja satysfakcja jak mój bawił się z małą i dziećmi bratowej a nie upijał się z nim
Iffka Sylwia witajcie
sylwia781122 mojej sisotry dzieci (1,5 i 4 lata) chorowały przez miesiąc , co jednemu przeszło drugie zaczęło chorować, malutka dostała w końcu bardzo silny antybiotyk, starszy dostał od pedriatry zakaz na chodzenie do jakiegokolwiek przedszkola dopóki nie będzie naprawdę ciepłej wiosny, on pierwszy rok w przedszkolu i łapie cały czas wszystko i podobno to normalne w pierwszym roku
Dorcia owocnych staranek, O wadzę nawet nie chcę myśleć, wczoraj weszłam i się za głowę chwyciłam, więc jest narazie odłożona w kąt

a ja idę do dentysty za 2 godz , aż się boje stanu mojego uzębienia po ciąży i karmieniu, mam 5 wizyt do wyjazdu mam nadzieję że się uwiniemy ehhh i uszczuplę trochę portfel. A jutro do gina, niech mnie tam wysprawdza.

czesc dziewczyny
ja pisze z domu bo mlody w nocy goraczkowal i idziemy na 17,20 do lekarza ,do tego doszedl mega kaszel,cos mi sie wydaje ze posiedzi do konca tygodnia w domu
dzisiaj zalozylam sobie na owu friend konto mam nadzieje ze dlugo nie bede go miala,chociaz jak pojdzie nam jak z zymkiem

reklama
hej :)ja nawet nie wchodzę na wagę , nie chcę się denerwować ..
Vinga - mam nadzieje że małemu już lepiej , my też się wybieramy do dermatologa , Maja ma tak suchą skórę i wysypkę że nic nie pomaga i też ją swędzi i biedna się drapie tam gdzie może .
Jak tam pierś , dalej Cie boli?
Sylwia , Iffka- cześć:)
Ianka - powodzenia na wizytach:)
Sylwia- zdrówka dla synka

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry