reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Aniołek ja jak Mufii mówi nie testowałabym jeszcze z tych powodów o których opisała, ale nie ukrywam że ciekawa jestem czy mamy kolejną zaciążoną :)
Amelia no ja też nie mam fb :) jak to znajoma powiedziała "kto nie ma w dziesijszych czasach fb ten nie istnieje " no cóż nie ma mnie :)
sylwia zdrówka dla synka życzę
mallaika , Monika14121 witajcie :)
Dorcia głowa do góry, krecha będzie oby neidługo. co do badań to sama mam ten problem, nie wiem co porobić
Fuma_foch mam nadzieję że już fasolka powstaje
Carla to wreszcie masz luz , bynajmniej w ex pracy, już niedługo i wreszcie zasłużony odpoczynek. Ahh zapomniałam już że ty masz dalej tą sprawę z ojcem i z tym babolem, ale jedno co trzeba im pogratulować fantazji, pozywając kolejne osoby, jak łatwo chcą kasę na innych zbić zamiast wsiąść się do roboty

Ja wczoraj do gina nie dojechałam :( zasypało mnie , a że mam ponad 40 km tak sobie odpuściłam , pojadę w czerwcu jak będę i zaczynamy się starać, bo już się nie wacham
piję piwko pierwsze od 18 miesięcy, jacie ale dobre..

reklama
Hejka dziewczynki i Witam Nowe staraczki:)
Dorcia - Fajnie, że @ przyszła:)... życzę zatem powodzenia i mam nadzieje, że za miesiąc ujrzysz dwie krechy. &&&&&&&&&&&
Fuma - Za Was również trzymam kciuki, i nie ma że maż zmęczony i, że ma dużo pracy, Powodzenia &&&&&&&&&&&&&&
Carla - Nie denerwuj się teraz tym panem i jego kobietą.... wszyscy już pewnie w koło widzą jak oni kręcą i ściemniają to tylko kwestia czasu:)
Sylwia - Dużo zdrówka dla synka życzę,

A ja dzisiaj mam 26 DC cyklu, podbrzusze boli, piersi też, a wczoraj wieczorem miałam dziwny śluz zabarwiono na różowo-brązowo - czyżby to plamienie implantacyjne.????
jeszcze 5 dni czekania :):-):-)

Aniołek trzymam kciukasy i już się nie mogę doczekać Twojego testowania! Mnie na poczatku ciąży starsznie bołały sutki i chciało się pić. Potem doszły kolejne objawy.

Ja dzis mam wolne i ide na szczepienie z Kornelcią. Dziś rano w tv mówili, że wiosna się zbliża. Mam nadzieje, że tym razem to prwda:)

No ja tez już się nie mogę doczekać Kiedy Aniołek będzie testować:-D.
Aniołek,może to faktycznie było implantacyjne-trzymam kciuki.

Wasila- ja już niedługo chyba w wiosnę przestanę wierzyć;-).Ostatnio jest jak Yeti.

Witam nowe koleżanki.

witam nowe koleżanki!
Aniołek, trzymam kciuki :)

mnie ostatnio jakieś plagi egipskie nawiedzają. mały nadal chory, już tydzień na antybiotyku a poprawa jest minimalna. teraz i mnie zaraził, kaszlę i kicham wokoło. ostatnio mąż wracał późno do domu to mu lis wyskoczył na drogę! zderzak połamany, chłodnica do wymiany. na szczęście nic P się nie stało. U Nataniela wykryli atopowe zapalenie skóry, dermatolog tak gadała jakby to była moja wina... że daję mu do jedzenia coś więcej oprócz mleka. oczywiście standardowo dostał sterydy do smarowania i jakiś kremik za 90 zł :szok:.
czy to możliwe żebym miała śluz "białko jajka" już 11 dzień?! mój organizm chyba już zwariował.
idę z młodym się trochę przekimam bo ledwo żyję :(

reklama
Dzięki dziewczyny za kciuki :) mam nadzieję, że na coś się zdadzą :) Vinga - A jakie masz długie cykle? moim zdaniem taki śluz w 11 dc się zdarza, to oznaka żę owulka tuż tuż a w takim śluzie plemniki żyją najdłużej, więc działaj :) i Dużo zdrówka dla Was życzę U mnie wiosny jak nie było tak nie ma a na dodatek zaczął padać deszcz ze śniegiem i w nocy też ma sypać więc dupa a nie wiosna... Miłego popołudnia, ja odpoczywam:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry