reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
HElołł!

Vinga biedny ten twój maluszek

Konwalianka nawet nie wiesz jak mi przykro… 3maj się dziewczyno i wracaj do nas! Napewno niedługo będziesz w następnej ciąży ;)

A ja mam dzisiaj humor do dupy… nie przyjęli mnie do tamtej pracy :[ wrrr i na domiar złego dostałam okres i zdycham! Pożalić się musiałam ;]

Na rozśmieszenie towarzystwa fajny gadżet dla malucha: Funny / The Boobie Beanie

reklama
Hej:)

widzę że zapadła weekendowa cisza;) Niektóre dziewczyny pewnie nader przyjemnie go spędzają...na starankach;) A mój m znów ma nockę:/

Aniołek ale nas trzymasz w niepewności. A czekam na te Twoje dwie kreski jak na swoje;)
Dorcia też nie raz mam tak że udrukuję mega tasiemca i mi go wetnie:/ Głowa do góry...kiedyś w końcu musi przyjść wiosna;)
Samosia gdzie się podziewasz? Co u Ciebie?
Muffi szkoda że nie dostałaś tej pracy:( Ale nie poddawaj się...pewnie gdzieś czeka na Ciebie jeszcze lepsza praca;)

Właśnie zamówiłam sobie znów elementy do tworzenia biżuterii sutasz. W końcu znalazłam dobrze zaopatrzony, niedrogi sklep internetowy. Jak tylko coś stworzę ciekawego to na pewno się pochwalę.

Póki co życzę wszystkim spokojnej nocy:)

Muffi-cyc-czapa zajefajna :) :) :) Muffi dzielę z Tobą dzisiejszy humor do d...-wstałam chyba lewą nogą :( Aniołek-kiedy testujesz ??? Jejku dziewczyny jak ja bym chciała żeby nam wszystkim się udało tak jak sobie zaplanowałyśmy :) Zmykam robic obiadek-dzisiaj serwuję gyros z pieczonymi ziemniaczkami :) PYCHA :) Jak zapytam od czego mam nadwagę to mi przypomnijcie te moje " pycha obiadki " :) :) :) MIŁEJ NIEDZIELI :) CIESZMY SIĘ WEEKENDEM :)

Wrrrrrrr.... ale jestem zła.... normalnie, wczoraj pojechaliśmy do znajomych, był tam ten kumpel informatyk, wiec wziełam laptopa, zrobił mi naprawe windowsa, no i forum mi działało, mogłam normalnie edytować swoją wiadomośc itp, a dzisiaj nie działa to są jakieś czary mary........... :( :( :(..... Przez to, że mi to nie działa, nawet mi sie nie chce pisać bo po co jak i tak cały teks jest zlany w jedną całość. Samosia, już myślałam że gdzieś zaginęłaś albo co gorsza rozmyśliłaś się co do starań, ale dobrze, że u Ciebie ok, napisz coś wiecej:) Muffi, szkoda, że nie udało się z tą pracą, ale mam nadzieje że szybko znajdziesz inną może nawet lepszą, Konwalianka, bardzo mi przykro, trzymaj się mocno i się nie poddawaj, Tesiak, Wy z niecierpliwocią czekacie na moje dwie kreski a ja sama co mam powiedzieć.... ale coś czuje, że okres tuż tuż, wczoraj tempka 37,15 a dzisiaj 37,03 jak jutro też odnotuje spadek to już się nie łudze. Pozdrawiam i miłej niedzieli.

Dorcia - witaj w klubie dupowatych humorów, a ja na dodatek wczoraj jeszcze pokółóciłam się z moim .... ehhhh.... oki musze sie troche wyluzować i wyciszyć bo zaraz wszystko rozniose...

No tak Aniołek najbardziej szlag mnie trafia jak dzieci rodzą się tam gdzie bieda , przemoc i totalna patologia ...tam to nie mają problemów z zajściem w ciąże...a jak normalni ludzie chcą mieć dziecko to nie mogą-to boli :(......... MAMY WIOSNĘ !!! a przynajmniej w Krakowie jest pięknie :) oby jak naj dłużej :)........Urolog kazał odstawić wszystkie leki i pić "znamię kukurydzy" - kurcze jakie to nie dobre-blllllle-ale ponoć gorzki lek najlepiej leczy :)

U mnie też wiosna :).... ja tą noc miałam masakryczną spałam może z 4 godziny non stop z boku na bok, jak położyłam sie ok 22 tak zasnęłam dopiero po 24 a o 2 już znowu nie spałam masakra jakaś.... no i w związku z tym czuje się się dzisiaj fatalnie.... ale jeszcze dwie godziny i do domu, w środe oddaje auto do mechanika bo mi odmawia posłuszeństwa, no ale man nadzieje, że w koncu zdiagnozują co mu dolega bo dość się przez niego nerwów najadłam.
Miłego dzionka życzę.

reklama
Aniołek ,śmiać mi się chce bo ja kilka dni temu rozwaliłam chłodnice i z Krakowa do domu jechałam "na sucho" :) Ale mężuś już naprawił na szczęście -bo ja bez samochodu to jak bez ręki jestem :) Całe szczęście że nie zatarłam silnika :) Będzie chyba rosnąć ciśnienie bo mnie głowa zaczyna boleć...ehhhhhhhhh WSZYSTKIM MIŁEGO PONIEDZIAŁKU ... i don't like mondays ....lalalalalala

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry