reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam..... :) wrrrrrr ale jestem zła, człowiek ma 5 dni wolnego a nawet z domu nie wyjdzie bo taka paskudna pogoda, zrobilismy zakupy, troche posprzątałam, no i teraz odpoczywanko przed lapkiem.
Carla - też mam czasem takie napady złości, i ochotę zabić mojego, ale staram się nad tym panować, bo wiem, że jak raz przekroczę granicę i uderzę, to drugi raz już nie zawaham się tego zrobić, kiedyś raz dostał o de mnie w pysk, ale to było dawno i miałam wtedy niezłego moralniaka :( no co zrobić, jak człowiek taki wybuchowy i nerwowy w tych czasach :)
Vinga - No to szybko mały zaczął raczkować :) Moja chrześnica ma prawie 9 mcy teraz dopiero zaczeła ale juz wstaje przy wszystkim tak wiec trzeba mieć oczy do okoła głowy, ale ogólnie jest kochana :)
Dorcia - mnie ciekawi kto mieszkał w moim brzuszku, no ale już się niestety nie dowiem, aczkolwiek kochaliśmy się na 5, 3, i 1 dzień przed teoretyczną owulacją a najlepszy śluz miałam 3 dni przed, tak wiec jak teraz będziemy się starać to też bede chciała mniej wiecej w tych dniach jak mi sie oczywiście cykle nie rozhuśtają
kurcze mówie Wam to czekanie jest najgorsze, a jeszcze gorsze jest to, że jak byłam w ciaży to jakoś nie myślałam o seksie włąśnie z myślą o maluszku, żeby tam wszytsko się dobrze zagnieździło, tak teraz mam taką ochotę na męża a tu bach nie moge:( lekarz zakazał współżycia, mam nadzieje, że to tylko do pierwszej miesiaczki.

Ostatnia edycja:
reklama
Vinga moja dopiero teraz zaczęła raczkować.. i to jej koślawo jeszcze wychodzi, to taki mały leniuszek :)
Dorcia Ostre cięcie robisz :) Ja nie mam pojęcia kiedy poczeliśmy nasze pierworodne, przy pierwszych staraniach wiedziałam dokładnie kiedy owu i tak się staraliśmy ale już za drugim razem to nie patrzyłam nawet, tylko bara bara ciągle :)
AniołekBB my napewno zaraz po pierwszej miesiączce mogliśmy współżyć, nawet nie wiem czy nie przed ale jeśli pamiętam to u mnie tej ochoty zaraz po poronieniu nie było
Carla jak ja Cię rozumiem, te samotne spacery ehh, jedynie jak jestem w Polsce to idę do siostry i tam możemy cały dzień być na zewnątrz, a tu tak chodzimy z małą bez celu :(

moja mała miała trzydniówkę ufff, teraz cała w wysypce, ale przynajmniej wiem skąd ta gorączka

Ianka to fajnie że wyszła wysypka - będziesz spokojniejsza wiedząc z czego jest gorączka :)
Ścięłam kłaki i czuję się o niebo lepiej :) :) :)
I wiecie co-MAM ENTER !!! Nie wiem jakim cudem ale MAM :) Co za frajda jak się wszystko w jedną całość nie zlepia ... hehehehe

Vinga nam homeopatia pomogła .... ja wierzę że to działa :)
Będę próbować trafić w dzień owu , ale tak szczerze to zależy mi żebym zaciążyła...jest mi coraz bardziej obojętna płeć maluszka

Aniołek ja jak poroniłam to nawet nie wiedziałam że w ciąży jestem,może dlatego tak szybko wróciłam do formy....mnie wtedy ginek kazał wręcz od razu po pierwszej @ próbować dalej , ale zaczęły się problemy z moimi nerkami i szlag trafił całe starania.

Idę ogarnąć mieszkanko... zerknę tu wieczorkiem :)

mamy wyrok od pana doktora, mały ma skazę białkową, nietolerancję glutenu i alergię na marchew! żeby się dowiedzieć co mu jest to mnie musieli zeskanować i mam alergię na mleko, gluten i cukier. oprócz tego mam przeciwciała "grzybicze" czyli grzybki w przewodzie pokarmowym! czyli jeśli nie jestem w ciąży to wstrzymujemy staranka by się trochę podkurować. ale mam mega doła teraz.

Vinga no coś Ty nie załamuj się kobito...podleczysz się i będziecie starać się dalej...ale nie ukrywam że trzymam kciuki żebyś już była w ciąży :)

Carla- gratuluje synka i zycze dużo siły do czasu rozwiązania Twoich problemów,

Aniołek - ja tez ma wolne 5 dni, ale raczej nie odpocznę:) Ciesze się, ze nastwiasz się pozytywnie. W końcu maj to taki piękny miesiąc,

Ada-wspolczuje takich wspópracowników i doskonale Cię rozumiem.

Vinga- moja zabcia tez zaczeła raczkowac jak skonczyła 6 m-cy, teraz to już bedziesz wesoło:) Kornelka mimo ze juz chodzi i tak czesto przemieszcza się na 4 konczynach. ostatnio polubila to robic na trawniku:) jesli chodzi o kuracje i staranka to głowa do góry, to raczej nic poważnego. No współczuje młodego alergika.

Dorcoa- tez dostałam dziś @ przy cyklach 28 dniowych także w maju będziemy działać "razem" hehe
nie bedzie Ci zal włosów?

Hej:)

wybaczcie mi moja nieobecnosc ale u nas remont w pelni...chcialabym zeby bylo juz po wszystkim. W miedzyczasie dostalam @ i dzisiaj mam juz 10 dc. Zaczynamy intensywne starania;) Trzymajcie kciuki. Mam nadzieje ze wkrotce bede mogla podzielic sie z Wami radosna nowina;)

Udanego weekendu:) (mimo niesprzyjajacej pogody:/)

Wasila dzisiaj rano jak wstałam i zobaczyłam co zostało z wczorajszej fryzurki zrobionej przez fryzjerkę to się załamałam...ciekawe czy będę umiała się teraz uczesać ??? Ale nie jest źle :-) U fryzjerki zostało ponad 25 cm włosów :)
Nooooo kochana to się staramy w tym samym czasie...będziesz celować w owulkę ??? Bo ja bym spróbowała ją "złapać" testami i Donną,bo tempek nie mierzę

Tesiak dobrze że zaglądnęłaś do Nas...oczywiście TRZYMAMY KCIUKASKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

U nas pogoda jakby się "wyklarowała" - zobaczymy co będzie do wieczorka ???
MIŁEGO PIĄTECZKU dziewczynki :)

Witam :)
Dorcia - ale sciachałaś tych włosów:), mnie by było szkoda:), ja walczę o każdy centymetr, ale jakoś marnie mi rosną i na dodatek wypadają :(
Tesiak - Życze powodzenia w starankach :) no i szybkiego skończenia remontu :)

Normalnie patrzę za to okno to chce mi się płakać, wrrrrrr gdzie to słońce ??????.... My dopiero z A bierzemy się za śniadanie, obejrzeliśmy rano film i ogólnie to lenistwo na całego, chlebek upieke no i chyba znowu szarlotkę bo ta z przed dwóch dni rozeszła się jak świeże bułeczki :-):-):-):-):-):-):-) :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
My właśnie wróciliśmy z urodzinek chrześnicy M ...fajnie było się tak oderwać i poplotkować :)
Łeb mi pęka :( Mam @ i mega ból głowy-idę się położyć :(
Aniołek mnie mega szybko rosną włosy i równie szybko tłuszcz odkłada się na brzuchu :)
Minus szybko rosnących włosów jest taki że odrosty ( niestety siwe) farbuję co 2-3 tygodnie , a mycie włosów i suszenie trwa około godziny :(

Nie dam rady...muszę się położyć

SPOKOJNEJ NOCKI !!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry