Dokładnie Ada, teściowa - teściową, ale jaki musi być Twój P skoro jest dorosły a nadal słucha się mamusi, pokazał najwyraźniej na kim mu bardziej zależy, ja wiem, że to teraz dla Ciebie bolesne, ale z biegiem czasu, pomyślisz, że tak musiało być i jeszcze lepiej na tym wyjdziesz, wyobraź sobie z nim życie po ślubie za 2, 5 lat i jego mamusie która notorycznie wpieprza się w wasze małżeństwo i mężą, który nie potrafi wyrazić swojego zdania i stanąć po Twojej stronie, tylko byś nerwy sobie niszczyła. Długo byliście razem?? Życzę, abyś szybko stanęła na nogi i spojrzała na to wszystko z innej perspektywy,.
Widzę, że Wy tu nieźle o tych chłopcach i dziewczynkach :-):-):-) Co zrozumiałe oczywiście

, dla mnie przy pierwszym płeć bez znaczenia, ale jakbym już miała mieć drugie to też bym sobie chyba chciała wymarzyć daną płeć

bo nie chciałabym chyba dwóch chłopców, wiec mam nadzieje, że będzie mi dane mieć chociaż jedną córeczke
Jaka u Was pogoda?? wczoraj jak wracaliśmy do domu wieczorem od znajomych to było czyściutkie niebo, i już myślałam, że będzie dzisiaj pogoda a tu znowu zachmurzone :-

-

-

-

-

-

-

-( normalnie masakra...
Życzę udanej niedzieli.