reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Rozumiem :) Ale wiesz, jakbyś miała kilkudniową imprezę to by Cię w końcu naszla ochota na piwko ;) Ale nie przemęczaj się, teraz musisz się oszczędzać...

Aha Tesiak Ty się martwiłaś brzuszkiem- wklejam zdjęcie z 19 tc. Ostatnio mnie wywaliło jak nie wiem :)

SAM_0392.jpg

Załączniki

• SAM_0392.jpg
    SAM_0392.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 53
reklama
Aniołek - śluz to norma , pamiętam że bez wkładki ani rusz .Dasz rade na weselu :)
Ianka - ale pech , może uda się naprawić przed wyjazdem
Carla - szczypiorku Ty ! Ja nawet jak nie pojem to mam większy :-D
Dorcia - ????

Aniołek uważaj na siebie na tym weselu !!!

Hej laski a pamiętacie dziewczyne o nicku niemartwsie ??? Co z nią? Może jeszcze nas czyta?

Hello jestem , jestem !!!
Melduje że żyję
Noga nadal jak bania po obu stronach kostki mam krwawe wybroczyny ...dostałam kolejny antybiotyk !!! Ja się chyba baby na matkę po raz drugi już nie nadaję...ja się rozlatuję !!!
Dzisiaj rozmawiałam z moim lubym i chyba odpuścimy !!! Wrócę do anty ale dopiero po zabiegu na nogę...rozmawiałam już wstępnie z chirurgiem...wiem co i jak , kiedy i za ile :rofl2:
Jak na razie zostanę z Wami oczywiście !!! Nie opuszczam Was !!! Czekam na kolejne II !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

Trzymam kciukaski za Was wszystkie &&&&&&&&&&&&&
A naszym kochanym ciężaróweczkom SPOKOJNYCH I WRĘCZ NUDNYCH CIĄŻ !!!
Zerknę jutro do Was bo padam na twarz :eek:

Aniołek- wytrzymasz na weselu, ja na swoim byłam w 7/8tc, dałam radę do 5tej, potem 3h snu i poprawiny. Fakt, że odsypiałam cały następny tydzień. Poza tym jako gość masz prawo wyjść kiedy chcesz albo zdrzemnąć się jeśli będzie gdzie.

Dorcia- kurcze Kochana szkoda mi Ciebie! Zdrowie najważniejsze. Kiedy wszystko już będzie dobrze wznowicie starania. Stara nie jesteś bo z tego co pamiętam to ja tylko rok młodsza od Ciebie;P

Carla- świetnie wyglądasz i brzuszek---- piękny, zgrabny, uroczy:))))))) Kornelka śliczna dziewczynka;)

Ja mam dziś dostac @ - mam nadzieje ze ostatnią:) Moje dni płodne przypadają na rocznice ślubu wiec będziemy świętować aktywnie:):)

Carla - aaa no tak :) , patrze na suwaczek i Tobie już trzeci trymestr leci :szok:
Muffi - pamiętam że miała testować ale nie dała znać co i jak .
Dorcia - buuuuu :( a kiedy masz ten zabieg?? a wiadomo co Cię ugryzło??

reklama
Hej Dziewczyny,

jeszcze tylko dzis i jutro i weekend, jupi!! ale mi ostatnio szybko tygodnie leca

Dorcia- wspolczuje problemow ze zdrowiem

Aniolek- uwazaj na siebie na weselu i nie skacz za duzo, ja w 6 tyg. ciazy na sylwestrze balowalam no i nie byl to za dobry pomysl

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry