Hej! Ja dziś mam zalatany dzień, po 12 idę na ktg, wcześniej muszę pójść do mamy po dokumenty w tej nowej sprawie, później jadę z tymi papierami do kancelarii, omawiamy moją jutrzejszą sprawę, a później szkoła rodzenia, ufff...
Mój samochód nie stoi już na terenie firmy, gdzie stary pracował. Ciekawe czy jak jutro na sprawie zapytam czy podpisze umowę darowizny, to czy się zgodzi. Za miesiąc kolejna rata za ubezpieczenie, ciekawe z czego ja to zapłacę jak on się nie zgodzi.
A moja mama dostała z wodociągów rachunek na 150 zł za 11 i 12.2012 z tamtego mieszkania!! Przecież tam mieszkali lokatorzy, mam ksero umowy najmu między nimi a moim "starym", a moja mama ma teraz płacić? Jeju, ja już nie daję rady!!!!!!!!!!!!!!
Vinga faceci mają to do siebie, że bronią rodziców. W sumie kobiety też to robią, ale chyba mniej gorliwie. Twoja teściowa chyba strasznie niemyśląca jest :/
Gabryska w moich kręgach niemcy są ogólnie nie lubianym narodem. Wkurza mnie strasznie, że przyjeżdżają do nas i to my musimy biegle po niemiecku mówić, a oni po polsku ni w ząb. Nie powinnam się tak nastawiać, ale niestety tak już mam że niemcy mnie strasznie drażnią.
Polacy za granicą są straszni, już nie raz o tym słyszałam. Moja siostra mieszka z chłopakiem, a nad nimi inna para Polaków, pracuje z Polkami i wie, że znaleźć koleżankę z kraju jest ciężko, bo każdy chce jak najgorzej dla innej osoby.
Dorcia z jednej strony fajnie mieć rodzinę pod ręką, ale czas mieszkania z ojcem wspominam koszmarnie. Nawet dziś mi się śniło że znowu mieszkamy razem, brr.
Amelia wiadomo że dziecko musi się uczyć życia w stadzie, ale na agresję trzeba reagować bez dwóch zdań! Czasem mam śmiechy, jak mamusie mówią dzieciakom jak mają się bawić, bo to już przesada, ale bicie musi być zauważane.
ianka nie każdy dobrze reaguje na wyjazdy, ciesz się, że jesteście w miarę blisko.
Myślę, że już niedługo normą będzie, że i lesbijki i geje będą mieli dzieci. Do pary facetów większość jest uprzedzona, bo dziewczyny od małego chodzą pod rękę czy dają sobie buziaki, chłopcy nie i dlatego geje budzą tyle emocji chyba. Tak mamy urządzony świat, a homoseksualiści mają prawo do rodzin według mnie.
Samosia ale miałaś dobry obiad
Muffi oni są nielegalnie, a załatwienie pozwolenia nawet będąc w Pl nie jest łatwe. Moja siostra sprząta, i przez tą pracę zrobiła się straszną rasistką. Nie podoba jej się, że nic nie robiące "turbany" siedzą na zasiłkach, Kanada daje im schronienie, moja siostra im domy sprząta, a ona chcąc legalnie tam pracować nie może! Wszystko ma swoje plusy i minusy, kiedyś też tam chciałam wyjechać, ale po ponad roku pobytu tam moja siostra marzy o powrocie.
Najśmieszniejsze jest to, że jest nielegalnie, a ma kanadyjskie prawo jazdy. To jest dziwne. Za to z załatwieniem ubezpieczenia na auto od 2 miesięcy mają problem, bo firma ma ich w nosie, a u nas to kwestia kilku minut żeby auto ubezpieczyć.
Aniołek jak się robi kuchnię na zamówienie to kwota 10 tyś nie jest duża, my mamy takie meble z gotowego kompletu za 1500 zł i są do d..., kiedyś zrobię sobie ładną kuchnię i może gotowanie polubię
Vegas betka na pewno ładnie urośnie
Venna chyba ze wsi do miasta ciężej się przenieść. Chociaż ja mam wszystko pod nosem, hałas też jest, pierdnięcie sąsiada słychać, to życie na wsi trochę mnie przeraża.
Wymiotami się nie przejmuj dopóki nie nadejdą! Ja nie miałam w obu ciążach, jedynie teraz mnie mdliło.
Herbatę z malin możesz pić spokojnie, za to herbata z suszonych liści malin pije się od 34 tc bo ponoć podczas porodu skurcze są lepsze i latwiej się rodzi.
Fuma Foch to raczej bakteryjne zapalenie, ale krople coś działają. Prawe oko też się zaraziło, ale nie ma opuchlizny i w ciągu dnia jest ok.
Super że jest plan działania, to podstawa