reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Fuma lekarką nie jestem...wiadomo...ale mnie się wydaje że mogła to być implantacja za co ogromnie trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&

Vinga hmmm...tempka mi spada zawsze dzień przed @ Więc zawsze do dnia @ wygląda ładnie...niestety !!! Co do sikacza to planowałam siknąć we wtorek jeśli @ nie przylezie...ale znając mnie nie wytrzymam i siknę wcześniej ...dzisiaj mam 8 dpo ... na testa chyba za wcześnie...jak myślicie ???? Zresztą i tak nie mam testów...przyjdą na dniach...mam nadzieje że jutro !!!

reklama
Dorcia myślę że w poniedziałek możesz zrobić, wcześniej nie. tak więc &&& zaciśnięte :)

oj coś Carla się nie odzywa po tym ktg.
pamiętam że u mnie akurat podczas ktg skurczy dostałam ;) i dwa dni później Natanielek był już przy cycusiu mamusi :):)

Vinga rozmawiałam z Carlą koło południa...była po ktg...skurczy porodowych brak niestety .... jutro rozprawa pewnie się szykuje psychicznie !!! TYRZYMAMY KCIUKI CARLA !!!
Tak tez zrobię ...zatestuję w poniedziałek...jak przyjdą testy bo już 3 dni "idą"

Dobrej nocki !!!!!!!

Dzięki dziewczyny za podpowiedzi ;) Napewno coś wybiorę ;]

Fuma jaka opowieść z tą sąsiadką i jej teściową :| JA pierdziu... brak słów na ludzką głupotę. Aaaa i 3mam kciuki, żeby to była implantacja. Nigdy nic nie wiadomo... organizm lubi płatać figle ;]

Amelia u nas rodzinne z tego co kojarze to 45zł na dziecko... żart jakiś, chleba codziennie za to nie kupisz ;/

Dorcia wytrzymaj do poniedziałku chociaż to be∂zie 12 dpo ;) Ahhh ty niecierpliwa babeczka jesteś ;] Ale rozumiem Ciebie !!!

Ahhh Vinga mnie uprzedziła ;]

to w takim razie Carla trzymamy &&& za rozprawę.
Muffi zgadzam się, że to jakieś kpiny te polskie zasiłki rodzinne! i oni chcą jeszcze, żeby ludzie więcej dzieci mieli??? dobre żarty :no: za 45zł ledwo paczkę pampków kupisz i to z przeceny :eek:

Dorcia poczekaj jeszcze z testem, ale trzymam ogromniaste kciuki!!
Amelia za Ciebie też bo chyba testujesz na dniach ! Co do rodzinnego to nie mogę narzekać, wypłacają kwartalnie ale jak to rozdzielę na miesiące to spokojnie na mleko i pampki starcza na cały miesiąc i jeszcze zostaje na jej malinki i boróweczki, W Polsce to jest kpina ! a jeszcze jak dochód rodzinny na osobę przekracza 539 zł!! i oni się dziwią że ludzie wyjeżdżają.
Carla powodzenia na rozprawię i żeby to się już skończyło raz na dobre
Vinga założę się jeszcze że Twoja teściowa chodzi i rozpowiada jak to bardzo Ci pomaga ?!
Muffi monopol to chyba wszyscy uwielbiają . Ja ostatnio kupiłam mojemu 5 letniemu chrześnikowi Alexander, Wygibajtus, gra zręcznościowa - Alexander za 49,49 zł | Zabawki empik.com bo gier ma od groma a tak to się porusza troszku :)
Fuma to kiedy masz kolejną wizytę? Mam nadzieję że zanim Twój zbada kijanki to już nie będzie to konieczne bo będziesz w ciąży!!
Vegas czekamy na kolejną betkę.
Venna mieszkam tu parę lat a oprócz Kopenhagi i okolic nie zwiedziłam nic,wstyd się przyznać. I nie myśl tyle o tym heftaniu bo sama myśl może do kibelka zagonić

Amelia @ 20.10
Samosia @ 20.10
Dorcia @ 23.10
Gabryska @ 24.10
Fuma_Foch @ 30.10
ianka @ 10.11

Samosia
a Ty też testujesz ? jak tak to kciuki zaciśnięte!

Ostatnia edycja:
Witam się z rańca !!!

Amelia to trzymamy &&&&&&&&&&&&&&&
Samosia a jak Ty ??? Testujesz ??? Bo ja się już gubię !!!

Zmykam do Młodego...będę po południu !!!
MIŁEGO DZIONKA !!!

Amelia @ 20.10 ???
Samosia @ 20.10 ???
Gabryska @ 24.10
Dorcia @ 25.10
Fuma_Foch @ 30.10
ianka @ 10.11

Ostatnia edycja:
Hej:)

Jednak Franio się nie wybronił...walczymy z katarem, a w nocy z kaszlem:/

Dorcia to zdjęcie na fb to jest z tych warsztatów "mamo to ja", wygrałam sobie zestaw kosmetyków Johnsons Baby ;)

Muffi ja też już myślę o prezentach pod choinkę;) Wole takie wydatki rozłożyć sobie w czasie.
Co do gier to widziałam że w smyku mają jakąś promocję z okazji urodzin Świętuj z nami urodziny Smyk.com. Gry w ofertach specjalnych.
Tylko nie wiem czy ta promocja obowiązuje tylko w sklepie internetowym czy w stacjonarnym też...Ale w każdym razie przesyłka do salonów Empik jest za darmo.

Kciuki zaciśnięte;)

reklama
Hej:)
Carla - trzymam kciuki za dzisiejsza rozprawę, aczkolwiek pewnie już siedzisz na sali rozpraw i się wkurzasz.....
Dorcia, Amelia, Fuma dla Was również zaciskam kcikuki, oby każda ujrzała piękne dwie kreseczki na teście :)
Muffi - Ja to się w ogóle nie znam na takich grach planszowych :) kiedyś grałam albo w eurobuisnes lub w scrable.
Vegas - idziesz dzisiaj na kolejną bete??
gabryska - u mnie deszczowo od 3 dni, ale w przyszłym tyg. zapowiadają po 18 st. i słońce więc szykuje się Piękna złota jesień.

a MY za 4 dni mamy rocznice ślubu, tydzień później urodziny mojego, a ja nie mam pomysłu na prezent, pytałam co chciałby dostać na urodziny, ale sam nie wiem, powiedział jak się namyśli to powie, a na rocznice pewnie pójdziemy gdzieś na kolację :)

dobrze, że już dzisiaj piąteczek :) dwa dni spania :) pozdrawiam i miłego dnia.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry