reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hejka - U mnie też za oknem sypie śniegiem i mrozi. brrrrrrrrrr....... ale ja się grzeje pod kocykiem,
A ja prawdopodobnie w czwartek ide na ten Aerobik - znalazłam u mnie na wiosce z Gminnym Ośrodku kultury - bo do miasta mi się nie chce jechać.....:-):-) Mój też wymyślił i jutro idziemy na łyżwy - chyba z 3 lata nie jeździłam... no ale przynajmniej się troszkę poruszamy. Mieliśmy jutro iść na badania - ale u mnie apteka w remoncie a nie mam pojemniczków na mocz więc pójdziemy w środę - ale na razie robię same podstawowe badania - bo co mnie wczoraj zdziwiło, że moja bratowa jak była w ciaży ani przed nie robiła Toksoplazmozy - wiec ja na razie też nie robie.... zobacze jakie te wyniki wyjdą.....
niemartwsię ale się uśmiałam z tego jak Ci się tyłeczek w sankach zaklinował :)
Pozdrawiam i miłego wieczorku.

Ostatnia edycja:
reklama
hahaha ja też sie usmiałam..wyobraziłam sobie jak to musiało wyglądać :) ja na szczescie mam sanki bez oparcia :-D
ja i mój mąż zmieniamy tryb zycia
- mniej alkoholu -a jak juz to głownie czerowne wino
-wiecej owoców i warzyw
-bierzemy witaminy i kwas foliowy
- zaczelismy cwiczyc
-pijemy 1,5 litra wody dziennie
-nie stresujemy sie i znajdujemy czas na rozrywke
i zycie odrazu jest piękniejsze :-)
A od dzis mamy projekt "Tydzien bez narzekania"
pierwszy dzien idzie nam całkiem niezle i chociaż korci niesamowicie żeby na coś pomarudzic to dajemy radę :cool2:
buziaki!

Aniołek a jakie badania już zrobiłaś? ja póki co tylko na tarczyczę i musze się w końcu wybrac na pozostałe..
w tym tygodniu mam w planach morfologię

Samosia w środe ide na badania i bede robić morfologia, OB, mocz – badanie ogólne, glukoza, cholesterol, HDL, LDL, TG, kreatynina, AlAT, kwas moczowy, tarczycy nie robie bo poprzednie wyniki miałam ok. Jak po np 3-4 mc-ach stara nie będzie rezultatów to wtedy zagłębie sie bardziej w badania

Ja jutro się wybieram na badanie krwi.Jak uda mi dopchać do wampirki przed 10 to poproszę o TPO, tsh i t4.

Mój dotarł ale powiedział ,ze spod kocyka już nie wyjdzie chyba,żeby się położyć spać na dobre bo mu zimno.Kolacyjkę mu zaniosła i herbatkę niech zna moje dobre serce.A potem go rozgrzeję:-);-)

Niemartwsie ale mnie rozśmieszyłaś Twoją historią z sankami ;)

Samosia dobre plany !!! Nam by się też przydały ;]

A ja mam ten tydzień aktywny: właśnie wróciliśmy ze śnieżnego spaceru, jutro fitness, środa aquapark, piątek fitness ;) Już się cieszę :)

Pokazywałyście swoje pociechy, to pokażę jeszcze nasze:

Fuma_Foch - ja też jakaś strasznie senna jestem. Jakbym mogła, to bym spała cały dzień.
Pięknie ten Twój wykresik wygląda :) Na pewno wszystko jest ok!
Ale jesteś dobra dla męża - kolacyjka, herbatka, taka żona to skarb :D

Wy się śmiejecie, że się zaklinowałam, a mi wtedy do śmiechu nie było ;D

Samosia - bardzo mi się podobają te Wasze postanowienia :) Też bym chętnie zrobiła taki tydzień bez narzekania, ale to jak już będziemy po przeprowadzce, bo na razie po prostu nie umiałabym się powstrzymać :]

Muffi - jakie słodkie psinki! Jak mają na imię? :)

Ale ja Was podziwiam za tą aktywność fizyczną! Obiecuję, że kiedyś też się wezmę za siebie :)

Jedziemy dziś z naszym Maluszkiem do alergologa. Bidulek ma od maleńkości skazę białkową i bardzo ładnie daje sobie z nią radę. Może dziś pani dr pozwoli mu już zjeść trochę masełka, serka czy innego nabiału, bo jeszcze nie miał nigdy możliwości spróbować. Mam nadzieję, że wyjdzie z tego całkowicie.

Ale dzisiaj nudy - nic mi się nie chce.....
Samosia - fajne te postanowienia -
Ja alkoholu raczej nie pije - raz na ruski rok - za to mój meżuś nie potrafi sobie piwka odmówić w weekend,
owoce i warzywa też jem, witaminy tez, gorzej z ruchem - czasem pokręce hula-hopem w domu - ale jak już mówiłam czas to zmienić i ide a aerobik.z tym stresem u mnie trochę gorzej - ale staram się myśleć pozytywnie :):-):-)
Muffi - słodkie te wasze pieski:) tez miałam kiedyś pieska - ale niestety strasznie chorował no i teraz poszedł do Psiego nieba.
Niemartwsie - Może synkowi minie ta skaza białkowa i będzie mógł jeść to co do tej pory miał zabronione - trzymam kciuki
A my dzisiaj na te łyżwy jedziemy - ciekawe jak będzie...

Witam:)
Ale mamy zimę , zaraz zbieram się na sanki , po przygodzie niemartwie nawet nie próbuję siadać :-)
buszuje w necie w poszukiwaniu prezentów na dzień babci i dziadka , może macie jakiś pomysł co kupić komuś co wszystko ma?
Muffi- fajna psinka:)
Aniołek - daj znać jak było na łyżwach , może i my w weekend się wybierzemy , też długo nie jeździłam , może być zabawnie

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć laski!

Niemartwsie ten rudy nazywa sie Tyson a biały to Batman lub Ziomek

Aniołek łyżwy fajna sprawa, dużo smiechu i zabawy ;]

Amelia moze Wasze najnowsze zdjęcia w fajnych ramkach?? ;]

Pozdrawiam zimowo ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama