Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Poza tym od 1 listopada miałam problemy na tle ja-mąż, dogadać się nie mogliśmy i długo małżowskiego trzymało. Senność mi minęła i przerodziła się w bezsenność
Ogólnie czuję się dobrze i powracam na forum pełna siłek:-) I co mnie cieszy to wizytę /usg/ mam w środę na 10, to już tuż tuż:-) 

A co do listy to może w sygnaturce dobrze by któraś ją miała? Ale czy się zmieści
Potem Ci podam datę porodu bo muszę obliczyć raz jeszcze. Już nie pamiętam jaka mi wyszła jak suwaczek robiłam
Powinnaś to jeszcze powtórzyć po dietce, przynajmniej ja tak miałam. A to jednak nadal Gabryś a nie Gabrysia:-)
I imię Julka - super! Bardzo mi się to imię podoba
a drugie który to tydzień bo zapisy dopiero od 8, i ciąże prowadzi lekarz rodzinny na zmianę z położną i 2 usg w szpitalu, pod koniec znalazłam prywatne usg i teraz też tam pójdę,no nie teraz kiedyś, z Roksanką latałam co 2-3 miesiące do Polski porobić badania i do gina, 
kiedy?ok miesiaca temu prawie się rozstaliśmy a tak się pożarliśmy jak nigdy i od tamtej kłótni wszystko wróciło na swoje miejsce hehe
Dopiero w zasadzie od wczorajszej nocki jest OK;-) Masakra, nienawidzę takich cichych dni
U mój J. zamiast nawrzeszczeć po mnie raz a porządnie to woli trzymać gębulę na kłódkę. Ja próbowałam zagadywać itd, ale on jest osłem upartym
przez co tak długo to trwało. Na szczęście ma 14-22 robotę to nie musiałam go oglądać.