Witam na tłusto dziś. Oczywiście po śniadaniu pączek musiałby być. Zrobiliśmy 40sztuk z marmoladą różaną z lukrem i skórką pomarańczową. Mniam!
Spokojnie, dla wszystkich wystarczy. Zapraszam

Pamiętajcie, że w Tłusty czwartek pączki nie tuczą:-)
Amelia- na faworki już nie miałam siły. Poza tym mdliło mnie od zapachu smażonych pączków

Przypomniałaś mi o Picie. juz dawno rozliczony tylko czekał na wysłanie bo z mężem musiałam się wykłócić, że internetu nie można odpisać.
Vinga- wyglądasz bardziej promiennie teraz.
Vegas- po 3 tygodniach po porodzie? Szok! Mój czekał na mnie prawie 3 miesiące. Libido zerowe i coś mnie dziwnie w środku pozszywali, bo czułam się jak dziewica:-) Sprite lepiej zamień na wodę

Ewentualnie jakiś sok
Dorcia- ja nie chcę, żeby poszło w cycki!
Ianka- w tamtej ciąży tez upadłam na brzuch, dziecku nic nie było. Z tym ze ja czułam ruchy, jesli się niepokoisz to sprawdź.
Carla- kurcze ale u was ciepło. U mnie tak pizdzi, że ja sama czapkę zakładam. Bedziesz się użerać z tymi lekarzami teraz ze względu na brak szczepień. odbieranie dzieci za ich brak to chyba przesada. Ale w Polsce nic mnie nie zdziwi.Lepiej, żeby u Ciebie w domu były libacje alkoholowe a dzieci chodziły brudne i głodne....Wtedy mniejsze zło i nikt by nie zauważył. Też nie lubię jak mój ma urlop, a w marcu zapowiada się tydzień. Znowu się będę rozwodzić:-)
Aniołek- domowe spa ale Ci dobrze..... mi tak brzuch nie przeszkadza jak córka, a jak ona zasypia to już nie mam siły
Kurczak- jedna strzałeczka tylko, no to świetne wyniki. Ja mam ich zdecydowanie więcej i muszę brać kwas foliowy 5mg
Vinga teraz moje wypociny special for you
W skład czynszu we wspólnocie mieszkaniowej wchodzą zaliczki na eksploatację (w tym np opłaty bankowe,ubezpieczenie budynku drobne naprawy, wymiana żarówki na kl. sch, zamka w drzwiach, wynagrodzenie zarządcy).I to wszystko może dawać 2zł/m2.
Wy pewnie nie będziecie płacić funduszu remontowego, bo to nowy, ewentualnie jakieś grosze.
Oprócz tego trzeba doliczyć zaliczki na wodę i ścieki, centralne ogrzewanie i podgrzanie wody, śmieci, ewentualnie jakieś koszty za monitoring/ochronę jeśli taki macie.
Wspólnota to ogół wszytskich włascicieli loakli w budynku. Wszyscy wg udziałów (udział zapisany jest w akcie notarialnym) odpowiadacie za utrzymanie części wspólnych tj. klatek schodowych, dachu, rynien, otoczenia budynku itp. Raz w roku w 1 kwartale powinniście mieć zebranie na którym zarządca zdaje sprawozdanie finansowe za rok poprzedni a wy jako własciciele podejmujcie decyzję odnośnie budynku. No i najważniejsze - wszystko działa na podstawie przepisów ustawa o własności lokali
Internetowy System Aktów Prawnych
Trochę chaotycznie, ale mam nadzieje, że pomogłam