Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
KURCZAK no moja ma wszelkie bale przed sobą dopiero, ale nie będę jej bronić jak powie, że chce być Księżniczką:-) A niech sobie jest:-) Lepsza taka księżniczka niż Świnka Peppa - jak zobaczyłam takie stroje na necie to się przeraziłam jak to wygląda
Niby nie mam nic do Peppy, ale ni w ząb mi się nie podoba

WASILA a ja wolę seks po porodzie
W ciąży a już przy 30tc brzuch lubi twardnieć, albo ja tylko tak miałam(?), ale bardzo niemiło to wspominam. A do 18tc zanim ruchy czułam to się schizowałam czy aby nie za mocno, czy aby na pewno z dzidzią będzie OK. Ojj zdecydowanie lepszy seksik po urodzeniu dziecka i ten szał na całego a nie ograniczanie się co by nie było za mocno, za szybko;-)
Ojjj napisałam małżowi eska, że mam smaka na kebaba z frytkami i sałatką, ciekawa jestem czy na obiadek przywiezie z restauracji
Niby nie mam nic do Peppy, ale ni w ząb mi się nie podoba

WASILA a ja wolę seks po porodzie
W ciąży a już przy 30tc brzuch lubi twardnieć, albo ja tylko tak miałam(?), ale bardzo niemiło to wspominam. A do 18tc zanim ruchy czułam to się schizowałam czy aby nie za mocno, czy aby na pewno z dzidzią będzie OK. Ojj zdecydowanie lepszy seksik po urodzeniu dziecka i ten szał na całego a nie ograniczanie się co by nie było za mocno, za szybko;-)Ojjj napisałam małżowi eska, że mam smaka na kebaba z frytkami i sałatką, ciekawa jestem czy na obiadek przywiezie z restauracji

Aż mi się smaczek zrobił, mam 3 bułeczki świeże, ale najpierw poczekam i zobaczę czy małżowski się spisze na medal z kebabem
i mi ciężko coś.