reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Vegas - nic się nie martw Wagą, ja zaczełam tyć dopiero po 20 tygodniu, do 30 tygodnia miałam zaledwie 4-5 kg na plusie teraz doszły kolejne dwa, i wszytsko jest ok, i dzidzia wcale nie mała. Każdy tyje w swoim tempie :)

reklama
Aniołek :** działam działam.

Vegas - tak jak pisze Aniołek, każdy tyje w swoim tempie i nie ma to nic wspólnego z wagą maluszka.

No ja się nie martwię bo już przechodziłam przez to z Martynką;-) I mnie gin. uspokajała, że dzidzia ładnie rośnie i to najważniejsze:tak: Może taka moja natura, że mniej przybieram w ciąży a może jeszcze wszystko przede mną w tej ciąży:-p

Dzięki dziewczyny za info o garach.

Vinga- wspólnota to taki twór, że nie da rady się opisać w jednym zdaniu. Kiedyś jak będę miała chwilę napiszę Ci mniej wiecej jak to funkcjonuje. A jesli chodzi o związek z podatkami to chyba jest żaden. Stawki ustalalane sa przez miasto i sa jednakowe dla właścicieli. Może chodziło o opłaty mieszkaniowe tzw czynsz? Wtedy może i faktycznie być niższy niz np w spółdzielni.

Vegas tym bardziej nie ma o co się martwić o wagę. Takie geny:) Ja należę do średnio tyjących w ciąży.

Nieługo mąż wraca z pracy i dzialamy z pączkami. Już mi ślinka cieknie na samą myśl. Ktoś ma ochotę?:)

Wasila - pytanie :D niektórzy to specjalnie miejsce szykują na jutrzejszy dzień :D ja wstęp miałam z Aniołkiem we czwartek i wczoraj z mamą, dziś muszę sobie odpuścić żeby wchłonąć jutrzejsze pączki i faworki :cool2:

Wasila już wczoraj przeprawiłam te "podatki" na czynsz heh, tak wychodzi pisanie z dzieckiem na rękach. prezes mówił, że ma być 2zł/m2 czy to możliwe żeby był tak niski? co w ogóle wchodzi w skład czynszu? bo rozumiem, że nie tylko to co on mi powiedział...

Wasila - pytasz a wiesz :) proszę mi podesłać kilka :D Już dzisiaj za mną chodzą pączki zwłaszcza, że wszędzie tylko słychać i widać reklamy hehe, ale dzielnie się trzymam do jutra :-)

reklama
ale szybko piszecie...
Kurczak no 5 min to nawet rozgrzewką nie można nazwać :-p ale zawsze tłumaczę że chodzimy min 2 godz dziennie na spacery wózkiem a wtedy chodzę szybciej dopóki mnie w tyłku nie poszczyknie
Wasila ja mam jakiś komplet hoffnerra kupiony lat temu X sprawują się tak sobie a reszta każdy z innej parafii i nie mam żadnego ulubionego.Ale kiedyś w przyszłości planuję zakup jakichś porządnych garnków, patelni a tymczasem zostanę przy tym co mam :)
Amelia ale co myślsz że bedziesz musiała płacić za cc skoro miałaś 2 lata temu? Moja jak idziemy wózkiem na dwór to jest spoko ale jak ją tylko wezmę "luzem" za rączkę (tak tak od 3 tygodni bez problemu chodzi za rączkę tfu tfu) to wtedy jak tylko się zbliżamy do klatki to jest ryk i długo długo jeszcze w domu, no nic mnie nie słucha
Aniołek no ale chociaż gdyby było widać u Ciebie te zjedzone batoniki to mogłabyś je ograniczać ale Ty laska pierwsza klasa więc jedz póki możesz :)
Carla Vinga
to ja piszę że nie wiem jak się obsługiwać z małym siusiakim ;-) a Wy piszecie o jakichś wodniaczkach... o jeju jak człowiek nic nie wie. Carla a nie wziełaś jednak tego dyktafonu? a sanepid może Ci coś zrobić? Pięknie wygląda ten Twój model w tym wózku i jakie słonko, ja też chcę tu wiosnę!!!
Gabryska ale masz fajnie z masażami, ileż ja się muszę obłagać :-D
Vegas no dziewczyno to Ci nawaliło kg do przodu !! tylko pozazdrościć ! u mnie 3.5 na plus .. ale jak byłam z Roksanką w ciąży to w tym czasie miałam już +7 tak się głupio pocieszam a wiadomo teraz zacznie waga startować dopiero

Wy o pączkach a tu na szczęście nie ma tłustego czwartku i nie ma gdzie kupić pączków ha! więc jeśli sama nie zrobię (a w tym roku Roksanka mi nie pozwoli) tak nie będzie ja płakać nie będę a mój się musi obejść smakiem :)
Wczoraj się wygłupiałam z małą na podłodze i niefortunnie mi się przewróciła na brzuch :( i nie powiem przestraszyłam się, ale skoro synuś kopie to chyba wszystko ok ? no nie
a imienia dalej brak! wrrr
Wasila Amelia toście narobiły, siedzę i przeglądam c&a a wrrr miałam się nie pokuszać na nic ciążowego! mam nadzieję ze tylko na oglądaniu się skoczy

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry