reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Samosia ta dziewczynka jest przesłodka:) Ja z moim dzieckiem na pewno będe tańczyć i spiewać bo ze mną muzyka jest od dziecka:)
oki zmykam się umyć i do łózia bo @ mi daje nieźle popalić z miesiaca na miesiac jest bardziej bolesna - aż nie chcę myśleć jak boli poród jak ja dzisiaj zwijam się z bólu....

reklama
Samosia - ale super filmik! Pooglądałam też inne piosenki, które śpiewają. Muszę koniecznie podesłać linka mężowi. On jest w naszym małżeństwie tą utalentowaną połową ;) Nawet na naszym ślubie mi zrobił niespodziankę i zagrał i zaśpiewał da mnie piosenkę swojego autorstwa :) Synkowi bardzo często śpiewa.

Aniołek - biedna jesteś z tym okresem :( wzięłaś jakąś tabletkę?

Wiecie co? Zmobilizowałyście mnie do szybszego łykania foliku. Jutro mam odebrać w aptece leki na tarczyce, to sobie kupię opakowanie i zacznę brać od razu. Jakoś tak bardziej odczuję zbliżające się starania :D

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki ;)

Ja dziś tylko na chwile bo dzień mnie wykończył. Nie dosyć, że zajęcia do 20 to jeszcze okres dostałam i umieram ;/

Mam nadzieje, że wszystko u Was ok. Jutro doczytam. Dobranoc!!

Cześć dziewczynki ;)

Ja dziś tylko na chwile bo dzień mnie wykończył. Nie dosyć, że zajęcia do 20 to jeszcze okres dostałam i umieram ;/

Mam nadzieje, że wszystko u Was ok. Jutro doczytam. Dobranoc!!

Muffi no to umieramy razem:D Ja trzy razy w nocy wstawałam... masakra normalnie....
Taraz dopijam kawke i do pracy - Trzymajcie się ciepło bo u mnie -12 stopni :D
Miłego dnia

Dziewczyny wspolczyje wam bolesnych okresow. Po ciazy moze byc lepiej, wiec wytrzymajcie :) Witam sie z rana.

Amelia ja od miesiaca Biorę Merz Spezial - witaminki na moje wypadające włoski - i tam już jest kwas foliowy 400 µg a ja biorę dzie tabletki dziennie więc wydaje mi się że dawka wystarczająca. potem jak już skoncze jeśc Merz czyli gdzieś w Marcu przejdę na sam Kwas Foliowy.

Ja też biorę Merz ale jakoś przegapiłam info o kwasie w nim, hyyyymmmm.....
Jakoś ciężko mi zebrać się na pisanie, codziennie wieczorem ostatnio biegam po 4km i całkiem inaczej wygląda organizacja dnia.

"Łojezu" :) PannaMyszka podziwiam, ja nie mogę się zmobilizować do żadnych ćwiczeń, a chcę zrzucić jakieś 10 kg. Właśnie zaczęłam wczoraj dietę.
Za jakiś miesiąc po remoncie mieszkania, pójdę chyba na siłownię, bo to jedyna forma ruchu która jest dla mnie przyjemna.

Ostatnia edycja:
To prawda, co pisze Nika. Też miałam bardzo bolesna okresy przed ciążą. Normalnie zwijałam się z bólu. Jak byłam na pierwszej wizycie u gina po porodzie, to mi babka powiedziała, że teraz też może mnie bardzo boleć. No ale miałam już dwa okresy i jest o niebo lepiej. Nic a nic nie boli.
PannaMyszka szacun wielki, 4 km :O nieźle!
Nika powodzenia w zrzucaniu kg :)

U nas dziś był ksiądz po kolędzie. Rano się dowiedziałam, że będzie chodził, więc trzeba było dom ogarnąć. Bardzo sympatyczny młody ksiądz chodził, aż szkoda go, bo całkiem przystojny ;D
No i zaczęłam łykać folik :)

cześć dziewczyny!
co za dzień..wypiłam 3 kawy a i tak jestem nieprzytomna.. jem obiad i idę się zdrzemnąć.
byłam dziś w aptece i chciałam kupić kwas foliow bo widziałam na ich stronie,że mają folik za 3,50 ale pani powiedziała,że ta cena obowiązuje przy zamawianiu przez internet a jesli chcę go kupić na miejscu to 9 zł :confused: no więc wchodzę na ich stronę i znowu okazuje się ze musze zamowic za conajmniej 20 zł.
I tym sposobem chyba zamówię odrazu 3 opakowania a dla męża cynk i witaminy z grupy B.
Aniołek,Muffi mam nadzieję,że już lepiej się czujecie?
Buzka!

reklama
U mnie samopoczucie zdecydowanie lepsze, jajniki już tak nie bolą - jest o niebo lepiej:) własnie zjadłam gorącą zupkę a teraz odpoczywam pod kocykiem:D i tak aż do wieczorka:)
U mnie jest cieżko zmobilizować się na jakąś aktywność fizyczną, jedyne co to czasem kółkiem hula hop pokręce :-):-):-) kiedyś chodziłam na aerobik ale jakoś później mi się odechciało, za czasów gimnazjum i liceum dużo ćwiczyłam nawet na dodatkowe zajęcia SKS chodziłam:) no a teraz to takie lenistwo totalne w lecie czasem rower przeproszę:)
Nika na jakiej diecie jesteś? Ja w zeszłym roku pod koniec stycznia zrobiłam sobie dietę 1000 kcal - a potem jakoś po 3 tygodniach jak mi się juz nie chciało liczyć tych kcal, a po drugie już mniej więcej pamiętałam ile co ma przeszłam na MŻ (mniej żreć) efekt taki że w marcu byłam lżejsza o 5-6 kg później miałam przestój wagi zresztą już się tak nie pilnowałam jak przedtem a po drugie brałam leki więc podejrzewam że one też spowodowały, że waga się zatrzymała ale jak w październiku odstawiłam leki to zeszłam kolejne 2-3 kg:) tak wiec mój zeszłoroczny efekt to łącznie ok 8 kg:) Jeszcze chciałabym tak z 2-3 kg zejsć zanim zajdę w ciaże - Mam nadzieje że się uda:) jem dietetycznie, największą moją pokusą są słodycze:) zwłaszcza przed @.
Do mnie ksiądz przychodzi w piątek - pierwszy raz w nowym domu:) jeszcze nas nie znają w parafii :-):-) mam nadzieje że będzie sympatycznie:)

Oki nie zanudzam:) Miłego wieczorku.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry