- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Muffi
uzależniona.od.herbaty
Z tego, co widze to owu mialas 16dc a dzis masz 24 dc, to stanowczo za wczesnie na test. Wiem ze 10 dni po owu tym najczulszym testem moze cos wyjsc ale nie musi. A najbezpieczniej testowac w dniu spodziewanej @
Musisz troszke wyluzowac bo oszalejesz ;]
Muffi kurczę wiem że masz racje...ale jakoś tak nie potrafię !!!
Niby jestem wyluzowana, ale w głębi jestem kłębkiem nerwów
Teraz leżę z bólem podbrzusza bo nabawiłam się jakiejś infekcji pęcherza i mam cholerne parcie na mocz i ból
Zrobiłam mężusiowi torcik truskawkowy ( córcia go ozdobi) i Dzień Ojca zliczony !!!
Niby jestem wyluzowana, ale w głębi jestem kłębkiem nerwów

Teraz leżę z bólem podbrzusza bo nabawiłam się jakiejś infekcji pęcherza i mam cholerne parcie na mocz i ból

Zrobiłam mężusiowi torcik truskawkowy ( córcia go ozdobi) i Dzień Ojca zliczony !!!
AniolekBB
Fanka BB :)
Dorcia - no to możemy sobie ręke podać, bo ja również termin @ mam na 28-29 i najwcześniej zatestuje gdzieś około środy, tak wiec też się nie martw na zapas jeszcze kupa czasu, nie ma @ jest nadzieja. Ja póki co żadnych dziwnych objawów nie zaobserwowałam, tak więc @ pewnie przyjdzie, wczoraj mnie jeszcze mężuś wymęczył, aż dziwne, że sam wyszedł z inicjatywą, ale może dlatego, że pełnia ksieżyca była
Dorcia wstrzymaj sie z testem do srody
zatestujemy razem
a jakie masz długie cykle bo ja ok 31 dni, poprzednia @ była 29.05
Dorcia , Aniołek - ja powinnam dostać @ zaraz po Was , ok 1-ego , czekam cierpliwie , nawet testów nie kupiłam by nie kusiły , trzymam kciuki &&
Nie mam mocy , strasznie ta pogoda mnie wymęczyła , zimno źle , gorąco źle , nie dogodzi
Dobrej nocki .
Nie mam mocy , strasznie ta pogoda mnie wymęczyła , zimno źle , gorąco źle , nie dogodzi
Dobrej nocki .
Tesiak
Hej
Amelia, Dorcia, Aniołek trzymam za Was mocno kciuki
Mam pytanie...Czy można stosować maść Clotrimazolum w pierwszym trymestrze ciąży?
Amelia, Dorcia, Aniołek trzymam za Was mocno kciuki
Mam pytanie...Czy można stosować maść Clotrimazolum w pierwszym trymestrze ciąży?
Amelia , Aniołek i dziewczynki które testują niebawem !!!
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
moooocno trzymam !!!
Muffi mam Uroval Manosa -to jakaś żurawinka z manosą...łykłam wieczorkiem i zobaczymy !!! Ale tak czy siak zapisałam się do rodzinnego
Tesiak ja clotrimazolum maść miałam przy Oliwii ale najlepiej zadzwoń do apteki i zapytaj
Aniołek ja @ miałam 31 maja....cykle 29 dni
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
moooocno trzymam !!!
Muffi mam Uroval Manosa -to jakaś żurawinka z manosą...łykłam wieczorkiem i zobaczymy !!! Ale tak czy siak zapisałam się do rodzinnego

Tesiak ja clotrimazolum maść miałam przy Oliwii ale najlepiej zadzwoń do apteki i zapytaj

Aniołek ja @ miałam 31 maja....cykle 29 dni
Ostatnia edycja:
AniolekBB
Dorcia - Co ma być to będzie, zrobiłyśmy wszystko w tym cyklu co w naszej mocy, teraz reszta w rękach Boga, mnie kuje podbrzusze i jajniki,
nie chce @.... kuźwa ile to człowieka nerwów i stresów kosztuje to masakra.....
Tesiak na ulotce clotrimazolum pisze, żeby nie stosować w I trymestrze ciaży.
pozdrawiam i miłego dnia.
Tesiak na ulotce clotrimazolum pisze, żeby nie stosować w I trymestrze ciaży.
pozdrawiam i miłego dnia.
Ostatnia edycja:
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.