reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dorcia to nie nakręcaj się tak !!! Do @ jeszcze duużo czasu, test mógł wyjść negatywny !!! Ile czasu jestes po owu???

reklama
Z tego, co widze to owu mialas 16dc a dzis masz 24 dc, to stanowczo za wczesnie na test. Wiem ze 10 dni po owu tym najczulszym testem moze cos wyjsc ale nie musi. A najbezpieczniej testowac w dniu spodziewanej @ ;) Musisz troszke wyluzowac bo oszalejesz ;]

Muffi kurczę wiem że masz racje...ale jakoś tak nie potrafię !!!
Niby jestem wyluzowana, ale w głębi jestem kłębkiem nerwów :baffled:

Teraz leżę z bólem podbrzusza bo nabawiłam się jakiejś infekcji pęcherza i mam cholerne parcie na mocz i ból :no:
Zrobiłam mężusiowi torcik truskawkowy ( córcia go ozdobi) i Dzień Ojca zliczony !!!

Dorcia - no to możemy sobie ręke podać, bo ja również termin @ mam na 28-29 i najwcześniej zatestuje gdzieś około środy, tak wiec też się nie martw na zapas jeszcze kupa czasu, nie ma @ jest nadzieja. Ja póki co żadnych dziwnych objawów nie zaobserwowałam, tak więc @ pewnie przyjdzie, wczoraj mnie jeszcze mężuś wymęczył, aż dziwne, że sam wyszedł z inicjatywą, ale może dlatego, że pełnia ksieżyca była :) Dorcia wstrzymaj sie z testem do srody:) zatestujemy razem :) a jakie masz długie cykle bo ja ok 31 dni, poprzednia @ była 29.05

Dorcia , Aniołek - ja powinnam dostać @ zaraz po Was , ok 1-ego , czekam cierpliwie , nawet testów nie kupiłam by nie kusiły , trzymam kciuki && :)
Nie mam mocy , strasznie ta pogoda mnie wymęczyła , zimno źle , gorąco źle , nie dogodzi :)
Dobrej nocki .

Dziewczyny 3mam kciuki za pożegnanie z @ :):):)

Dorcia na poczatki zapalenia pecherza dobre jest Urinal Intensiv. JAk nie przejdzie, to lekarz ;)

Tesiak nie mam pojęcia!

Amelia , Aniołek i dziewczynki które testują niebawem !!!

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

moooocno trzymam !!!

Muffi
mam Uroval Manosa -to jakaś żurawinka z manosą...łykłam wieczorkiem i zobaczymy !!! Ale tak czy siak zapisałam się do rodzinnego :tak:

Tesiak ja clotrimazolum maść miałam przy Oliwii ale najlepiej zadzwoń do apteki i zapytaj :tak:

Aniołek ja @ miałam 31 maja....cykle 29 dni :)

Ostatnia edycja:
Dorcia - Co ma być to będzie, zrobiłyśmy wszystko w tym cyklu co w naszej mocy, teraz reszta w rękach Boga, mnie kuje podbrzusze i jajniki, :( nie chce @.... kuźwa ile to człowieka nerwów i stresów kosztuje to masakra.....
Tesiak na ulotce clotrimazolum pisze, żeby nie stosować w I trymestrze ciaży.
pozdrawiam i miłego dnia.

Ostatnia edycja:
reklama
Wszytskim dziewczynom,które beda niedługo testować życzę powodzenia i trzymam kciuki!!
Pogoda mnie dzis zrobila w bambuko..miał być upał wiec sie wystroilam do pracy w szorty a tu chmury i ziiiimny wiatr..:(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry