reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzięki za rady dot. komarów , chyba zakupie te siatki i coś do kontaktu bo oszaleć idzie .
coś czuję że @ się zbliża ...a co u Was ?

reklama
hej dziewczynki :)
co do komarów to ja i Nataniel jesteśmy strasznie pocięci :( byliśmy u moich rodziców na kilka dni i w pokoju w którym spaliśmy były komary (wszystkich nie dało rady zabić) no i mały ma calusieńki tył głowy pocięty :-(
z tą witaminą B to chyba nie na wszystkich działa, ja mam w swoich ciążowych witaminach i codziennie łykam a komary i tak mnie lubią. dobrze, że już w domu jesteśmy, tu mamy wszędzie moskitiery założone więc komary nas nie dorwą ;)
fuma, samopoczucie okropne, mam spuchnięte stopy i dłonie :(, od kilku dni mnie brzuch pobolewa, pewnie się macica rozciąga. wczoraj byłam na wizycie u gina, małe ma 3,50 cm ;) i następne dziecie z adhd mi rośnie :p tak się przewracało, kręciło i fikołki fikało, że szok :p za 3 tygodnie usg genetyczne i może zobaczymy płeć ;) ciąża idealnie pasuje gdy miałam owulkę więc plemniki czekały na jajo aż 5 dni więc może córcia będzie?

Nat ogląda "Dorę" więc lecę coś zjeść. miłego dnia :)

Samosia, wysłałam ci zaproszenie na FB :)

Ostatnia edycja:
Aniołek- moim zdaniem urlop we wrzesniu może być jeszcze ciekawsze ze wzgledu na mniejsza ilosc ludzików. Pracowalam kilka sezonów nad morzem i największe oblężenie turystów jest od połowy lipca do polowy sierpnia.

Ianka- my też ciągle katary mamy:/ klima to jest dobrodziejstwo cywilizacji na chwilę.

Amelia- ja stosuję ogólnie dostępne preparaty typu Off . Mnie i małą kosają na potęgę męza nie ruszają. To zalezy od człowieka czy go lubią komaryb czy nie... siatki w oknach polecam

Vinga- moja Nela tez pocięta przez komary.

DORCIA/ANIOŁEK
/AMELIA ZYCZE DWÓCH KRESECZEK (i każdej testującej w tym miesiacu tez)

Ja sobie odpoczywam u mamusi:) Pogoda się zespuła ale ja nie lubie upałów wiec jest ok;) Nastepny urlop w sierpniu i wtedy ruszamy do 3miasta odwiedzić siostre i przy okzaji korzystac z uroków polskiego morza.

Ostatnia edycja:
Dziewczynki która z nas miała jeszcze testować teraz ???
Amelia a jak Ty ??? Testowałaś??? Czy należysz do Tych wytrwałych i czekasz aż minie termin spodziewanej @ ???? Ja też czuję że @ niebawem nadejdzie :(
Aniołek jak się czujesz ???
Vinga noooo to silne żołnierzyki były !!! Będzie dziewczyneczka jak nic !!!

Ale mamy zimnice..12 stopni...brrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Witam, ja tylko na chwilkę, mam urwanie głowy, czuje sie fatalnie, sutki mam strasznie bolesne i jajniki wściekle mnie kują, już myślałam, że @ rano dostałam, ale na razie cisza, ale i tak pewnie zbliża sie wielkimi krokami...\
Trzymam za was kciuki

Łaa co za pogoda!! Nie jestem w stanie funkcjonować, przy takiej pogodzie nie wiedzieć czemu zaraz mnie brzuch boli, taki zakwas mi się w macicy robi :/
Na 15 idziemy do przedszkola na spotkanie adaptacyjne...

Nie pamiętam co która z Was pisała więc piszę ogólnie:

Na komary używam brosa z czerwona nakrętką, na nas działa.
Rozprawy nie mogę przesunąć np. na grudzień jak chciałam, moja adwokatka mówila że aż tak na rękę mi nie pójdą, dlatego poproszę o przesunięcie terminu na po 2.10 jak poród nie będzie zagrożeniem dla młodego (ciekawe czy w ogóle się na to sąd zgodzi).
Ten chłopiec z 23 tc żyje... Dla mnie to coś strasznego, to tak jakbym ja teraz rodzić poszła tfu tfu. Nie wyobrażam sobie tego co ta laska musi przeżywać :(
Na wakacje jedziemy do Mrzeżyna.

Dorcia Aniołek trzymam kciuki dziewczyny :)

Aniołek to na test też mogło być za wcześnie!! 3mam za Was kciuki dziewczynki, żeby @ nie przyszła !!!!!

A ja wróciłam przed chwilą z rozmowy o pracę... coś mam złe przeczucia i mam doła :( Jeszcze ta pogoda...

Ja już to pier.dziele przyjdzie @ to przyjdzie nie to nie i tak tego nie przeskocze, wiadome, że już chciałabym wiedzieć, ale jestem w tym przypadku bezsilna.
U mnie pogoda paskudna, ja dzisiaj jestem taka słaba, że leże pod kocykiem, chwile podrzemałam ale A wrócił z pracy i się przebudziłam.
Muffi - to mówisz, że masz złe przeczucia?? rozmowa nie poszła tak jak chciałas??
Carla - to teraz tylko się modlić, żeby rozprawa nie miała negatywnych skutków dla Twojego zdrowia - trzymam kciuki &&&
Wasila - Udanego odpoczynku
Dorcia, Amelia, jak się trzymacie w tej nerwówce??
miłego popołudnia :)

reklama
Aniołęk mam przeczucie, że to co powiedziałam nie wystarczy ;) ZObaczymy...

A Twoje podejście jest b. dobre, i tak niczego już nie zmienisz ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry