reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Lisica Asia ma racje z tym wiesiolkiem :tak:coraz bardziej zaczynam watpic w wiedze dermatologow...Rece mi po prostu opadaja:no:

Ja sciagnelam kilka ksiazek Tess i dzisiaj zasiadam wieczorem do "Dawcy" :-D

reklama
Ma bardzo ciekawe tematy.Na pierwszy ogien idzie dawca a sciaglam jeszcze Chirurga,Skalpel,Grzesznika,Sobowtora,Autopsje,Cialo,Infekcje i Nosiciela:-D Tytuly jak dla mnie brzmia bardzo zachecajaco:tak: takze czuje ze znow bede malo sypiala:-D

Jak ja marzę o chwili na czytanie, jak już skończę tą pracę pisać. Ah! :)

Lisica - Ksylitol – słodka alternatywa dla złego cukru
poczytaj sobie :* zdrowy jest i skutecznie zastępuje biały czy też trzcinowy cukier.

Martaha - bardzo mi przykro, że tyle razy musiałaś to przeżyć. Sama mówisz, że w między czasie urodziłaś zdrową córkę - czyli jak widać wszystko jest dobrze :) Może należy w tym szukać plusów - po prostu Twój organizm wyczuwa zdrowy, w pełni ukształtowane "jajeczko" i wtedy dobrze się rozwija.

U mnie w bliskiej rodzinie ostatnio "zdarzyło się" puste jajo płodowe. Beta rosła (sprawdzana przez 2 tygodnie co 48h), a zarodka nie było. Ja utrzymywałam za tym, że ciąża jest młodsza niż się wydaje. Niestety ginekolog przepisał tabletki na usunięcie ciąży z organizmu... i nie dowiemy się już jak było naprawdę.

Inis ja wiem ze pisalas ale mnie straszna skleroza meczy jaka prace piszesz? Jak dobrze pamietam to magisterska ale nie pamietam dokladnie...
Moj Mezul wrocil a ja do niego Kochanie mam dla ciebiei fajna gre komputerowa a on a co planujesz robic a ja mu opowiedzialam jakie fajne ksiazki posciagalam to mi powiedzial ze kiedys mi te wszystkie ksiazki za okno wyrzuci:-D

Kurcze strasznie przykra ta historia z pustym jajem...no ale teraz niestety juz za pozno:-(ja pamietam ze jak dowiedzialam sie ze serduszko przestalo bic to kazalam sie badac 3 lekarzom i potem jeszcze przed zabiegiem

U mnie na szczęście serduszko nie zdążyło się pojawić... Jakoś łatwiej się z tym pogodziłam.

Ok, to odstawię po owulacji. Też tak sądziłam ale jeszcze chciałam dopytać, dzięki.

Inis aha, ksylitol :tak: ja ogólnie mało słodzę, staram się cukier zastępować miodem lub domowym sokiem.

Grubson przepraszam zakrecona jestem...a wiedzialam ze mialam odpisac a potem jak juz wlazlam na forum to zapomnialam:-D ja aktualnie nie pracuje na razie.Chwile pracowalam na oddzialach szpitalnych jako ergo
Aktualnie studia przerwalam ale planuje na nie wrocic ;) kierunek ten sam Co Ty ;) i tez nie bardzo lubie o tym gadac :)

Ostatnia edycja:
Inis ja długo czekałam z pustym jajem płodowym prawie do 12 tygodnia ale nic się nie wydarzyło...
Lisica ostatnim razem też nie zobaczyłam bijącego serduszka - był tylko zarodek który początkowo był szacowany że może jeszcze za malutki i serduszko się jeszcze pojawi a le trwało to już bardzo długo i brak było przyrostów wielkości i zarodka i pęcherzyka oraz akcji serca i niestety...
Ale wiem jedno moja kondycja psychiczna po stratach przed Emilką i po to przepaść. Tym razem jakoś łatwiej było mi się pozbierać - wiedziałam że muszę to zrobić przede wszystkim dla niej...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry