reklama

Starania od wiosny/lata 2014

happymum czuje się w miarę dobrze:) Właśnie robię pizze;p Ahhh nie ma to jak zdrowe odżywianie;p
Sesi Kochana ja robiłam w pierwszym cyklu starań 2 dni przed spodziewaną @ i wyszedł bladzioch a dwa dni później dostałam @... więc ja jestem za tym żeby robić w dniu spodziewanej @ bądź kilka dni po... Po co niepotrzebnie robić sobie nadzieje... zresztą majdaczek miała podobną sytuację do mojej...
Shawty jak tam Ci wieczorek mija??? I Wam dziewczyny też???

reklama
Ja w koncu w domu.Maz dzisiaj wolne.Wchodze i czuje spagetti patrze a na stole swiece i wino...powoli szykujemy corcie spac a potem mamy spedzic fajny wieczor :-D to mnie dzisiaj ten moj mezul zaskoczyl.

Butterfly tez bym zjadla takiej pizzy ;)

A ja sobie dzis kupulam salatke ziemniaczana bo nie wiedzialam ze takie pysznosci na mnie czekaja

Jej, ale Ci aschlee romantyczny mąż trafił ;) Moja połóweczka nie ma takich zadatków :P U nas to ja nalezę do osób romantycznych, ale mój ma coś co na prawde w nim doceniam. Potrafi mnie tak zaskoczyć, że nie wiem co powiedzieć :) Zdarza się to niemal codziennie:)

Aschlee - cudowny mąż! miłego wieczoru.
happymum - śliczne imię daliście synkowi

mój termin @ 24.08 :-(. mam ochotę już jutro nasikać na test. tak sobie myślę że jak zobaczę wynik to mi ulży. z jednej strony jestem pewna że nic w tym cyklu nie wyszło, ale jakiś cień nadziei mam. i boli ta nadzieja. nie chce mi się czekać kolejnych 4 dni a potem się rozczarować.

Ostatnia edycja:
Sesi-trzymam kciuki z całych sił. DZIEKUJE .Długo wachalismy się między Dennis a Dylan i zostało Dennis, jeśli będziemy mieć drugiego syna to na pewno będzie Dylan:) a jeśli córka Jessica albo Emilia :D o innych imionavh nie ma miwy:D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry